Ένα meme στο Twitter με τον James και την Άννα- Μαρία έγινε viral ως το Παλάτι (φωτό)

Ένα meme στο Twitter με τον James και την Άννα- Μαρία έγινε viral ως το Παλάτι (φωτό)

James Καφετζής και Άννα- Μαρία έγιναν viral.

H χτεσινή συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, δεν έγινε viral μόνο στις ΗΠΑ και το Λονδίνο αλλά οι αποκαλύψεις έκαναν και το ελληνικό κοινό να ενδιαφερθεί.

Κάπου εκεί μπλέχτηκε και το ελληνικό Survivor με έναν τρόπο άκρως χιουμοριστικό και ευφάνταστο.

Βλέπεις, ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους παίκτες του Survivor φέτος στον Skai, είναι ο James Καφετζής, ο διοργανωτής boat parties.

Ο 24χρονος διοργανωτής Boat Party που δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία, έχει δηλώσει ότι πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα.

Ο James, χάρη στα κόκκινα μαλλιά του και στα μούσια του έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως ο πρίγκιπας Harry του Survivorξκαι έχουν δημιουργηθεί πολλά memes πάνω σε αυτή την ομοιότητα.

Υπάρχει μια κάποια ομοιότητα είναι η αλήθεια αλλά ο τρόπος με τον οποίο αυτή αποτυπώθηκε την ώρα που παιζόταν το χτεσινό επεισόδιο του Survivor, στο Twitter ήταν αμίμητος.

Υπήρξε μάλιστα ένα meme που έγινε viral και αφορούσε στο ζεύγος Harry και Markle και στον εγχώριο James και την Άννα Μαρία Βέλλη. Η σύγκριση ήταν ανάμεσα στο πώς ήταν οι Sussexes στη συνέντευξη και στο πώς τους έβλεπε η βασίλισσα.