Η μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έβαλε τέλος στις φήμες για το μέλλον στον Alpha

Η μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έβαλε τέλος στις φήμες για το μέλλον στον Alpha

Ποια είναι η αλήθεια για το συμβόλαιο της παρουσιάστριας;

Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξε ένα ρεπορτάζ που ήθελε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον Alpha και να πηγαίνει στο Star για την παρουσίαση του Dancing With the Stars.

Το «Pop Up», η καθημερινή εκπομπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha είναι αλήθεια πως δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό ενώ σε άλλο δημοσίευμα της Real Life γράφτηκε πως η Ηλιάνα σταματάει μεν το Pop Up αλλά θα συνεχίσει στον Αlpha.

Σήμερα λοιπόν, η Έλενα Χριστοπούλου, η μάνατζερ της Ηλιάνας έδωσε μια αποκλειστική απάντηση στον Ant1 και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Εκεί, η μάνατζερ εξήγησε πως όσα γράφτηκαν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και πως η Παπαγεωργίου παραμένει στο δυναμικό του Alpha ενώ σέβεται και τιμά το συμβόλαιό της.



Τι ισχύει λοιπόν.
Το ρεπορτάζ από το Πρω1νό ανέφερε πως το συμβόλαιο της Ηλιάνας παραμένει ενεργό μιας και ο σταθμός δεν κάνει ποτέ μονοετή συμβόλαια. Τώρα πια μένει να συζητήσει ο σταθμός με την παρουσιάστρια και να βρουν έναν τρόπο για να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε μάλιστα τι ακριβώς ψάχνει ο Alpha.Διάβασε την gallery