Το χωρισμένο ζευγάρι εθεάθη μαζί αλλά υπάρχει σημαντικός λόγος

Το χωρισμένο ζευγάρι εθεάθη μαζί αλλά υπάρχει σημαντικός λόγος

Οι δύο ηθοποιοί χώρισαν πριν λίγο καιρό και μετά από επτά χρόνια αρραβώνα αλλά και μετά την απόκτηση των δύο τους παιδιών.

Το ζευγάρι μπορεί να μην παντρεύτηκε ποτέ αλλά οι δυο τους ζούσαν σαν παντρεμένοι. Εκείνη έχει ήδη προχωρήσει στην προσωπική της ζωή κι εκείνος δεν λέει να την ξεπεράσει.

Μιλάμε για την Οlivia Wilde και τον Jason Sudeikis που ήταν μαζί αλλά μόνο για χάρη των δύο παιδιών τους, της τετράχρονης Daisy και του 6χρονου Odis.

Η Wilde τον τελευταίο καιρό περνάει χρόνο με τον Harry Styles και ο Sudeikis είναι πολύ πληγωμένος από τον χωρισμό τους.

Οι δύο πρώην προσπαθούν να βρουν μια φόρμουλα για να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους και όσο ο Styles έλειπε για επαγγελματικές του υποχρεώσεις, η τετραμελής οικογένεια πέρασε χρόνο μαζί.



Ο Jason άλλωστε, ευχαρίστησε την πρώην του στο βραβείο Σκηνοθεσίας που έλαβε στα Critic’s Awards λέγοντας ευχαριστώ πρώτα στα δύο του παιδιά κι έπειτα στην μητέρα τους, που ήταν δική της η ιδέα για το τηλεοπτικό σόου για το οποίο και βραβεύτηκε, το Ted Lasso.

Πάντως πριν μερικές ώρες και η Wilde συνεχάρη τον πρώην της για το βραβείο του στο Twitter.