Piers Morgan: Ο μεγαλύτερος πολέμιος της Meghan Markle αναγκάστηκε να παραιτηθεί (video)

Piers Morgan: Ο μεγαλύτερος πολέμιος της Meghan Markle αναγκάστηκε να παραιτηθεί (video)

Μετά από τόνους λάσπης κατά της Meghan Markle, ο μεγαλύτερος επικριτής της παραιτήθηκε.

Ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους και επικριτές της Meghan Markle, ο οποίος υπήρξε για χρόνια φίλος της και ξαφνικά άρχισε τις εις βάρος της επιθέσεις, παραιτήθηκε μόλις χτες, στον απόηχο της συνέντευξης της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey.

Ο λόγος για τον Piers Morgan, τον δημοσιογράφο και πρώην παρουσιαστή του πιο δημοφιλούς πρωινού στη Βρετανία, του Good Morning Britain, ο Γιώργος Παπαδάκης δηλαδή της Βρετανίας.

Ο Morgan, από το ξεκίνημα της σχέσης της Markle με τον πρίγκιπα Harry, έχει κατηγορήσει ανοιχτά τη δούκισσα σχεδόν για τα πάντα.

Ο Piers έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη Markle από την εκπομπή του ITV αλλά μόλις χθες, ο συμπαρουσιαστής του, Alex Beresford, του επιτέθηκε και τον κάλεσε να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην Markle τονίζοντάς του:



«Καταλαβαίνω Morgan πως δεν σου αρέσει η Meghan, το έχεις κάνει σαφές πολλές φορές στην εκπομπή αυτή. Και καταλαβαίνω πως επειδή είχες μια προσωπική σχέση με τη Markle και σε έκοψε, έχει πει ποτέ τίποτα εναντίον σου; Δεν νομίζω. Αλλά εσύ συνεχίζεις να την κάνεις σκουπίδι».

Ο Morgan σηκώθηκε, εξήγησε πως δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι και αποχώρησε από την ίδια του την εκπομπή. Λίγες ώρες αργότερα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την παραίτησή του, στην οποία ξεκάθαρα αναγκάστηκε να προβεί από τον ίδιο του τον σταθμό.

Και εξηγούμε γιατί το λέμε αυτό στην παρακάτω gallery