Διάσημη ηθοποιός έχασε 34 κιλά και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Διάσημη ηθοποιός έχασε 34 κιλά και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Απλά πάθαμε πλάκα.

Η καραντίνα μπορεί να έφερε πολλά αρνητικά στη ζωή και την καθημερινότητά μας, έκανε όμως και πολλά καλά. Εκτός του ότι μας κράτησε υγιείς, μας έδωσε την ευκαιρία να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας, να φάμε καλύτερα, να γυμναστούμε και να χάσουμε κιλά που συνεχώς αμελούσαμε.

Η Rebel Wilson ήταν το απόλυτο icon του 2020, αφού όταν μπήκε η χρονιά πέρυσι έδωσε μια υπόσχεση στον εαυτό της. Και αυτή ήταν να αδυνατίσει. Και όχι μόνο τα κατάφερε, πριν καν βγει το 2020, αλλά το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο. Και αν μέχρι τώρα είχαμε τη Rebel Wilson σαν πρότυπο, ήρθε ακόμη μια ηθοποιός, που πέτυχε έναν στόχο μεγαλύτερο από αυτό της Rebel.

Είκοσι επτά κιλά έπρεπε και ήθελε να χάσει η Rebel Wilson και τα κατάφερε, με το αποτέλεσμα να είναι θεαματικό (εδώ μπορείς να τη δεις με κολάν). Η 50χρονη ηθοποιός για την οποία μιλάμε σε αυτές τις γραμμές έκανε κάτι ακόμη πιο wow.

H διάσημη ηθοποιός έχασε 34 κιλά (ναι καλά διαβάζεις τ ρ ι ά ν τ α τ έ σ σ ε ρ α) και φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό. Στις φωτογραφίες για το InStyle του Απριλίου 2021 τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα στενό μακρύ και πλεκτό τιρκουάζ φόρεμα και είναι απλά απίστευτη.

Τα κιλά φυσικά δεν τα έχασε όλα μαζί μέσα σε έναν χρόνο. Τα τελευταία χρόνια έχει χάσει μεταξύ 22-34 κιλών και το κατόρθωμά της αυτό (γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο) χρειάζεται χειροκρότημα.

Δες στη gallery παρακάτω για ποια ηθοποιό μιλάμε και πώς είναι σήμερα.



Photo credits: InStyle.com