Έχασε 27 κιλά και ποζάρει με κολάν λίγο μετά τον χωρισμό της

Έχασε 27 κιλά και ποζάρει με κολάν λίγο μετά τον χωρισμό της

Η προσπάθειά της αξίζει χειροκρότημα.

Η 40χρονη διάσημη ηθοποιός έχει γίνει σύμβολο της υγείας μετά την απώλεια βάρους 27 κιλών και τώρα είναι και ambassador για μια εταιρεία βιταμινών. Το βίντεο της διαφήμισης κυκλοφόρησε και σε αυτό βλέπουμε τη star να ποζάρει με φούξια κολάν, δείχνοντας μας ολοκάθαρα τις νέες της αναλογίες.

Ο στόχος του να χάσει κιλά ήταν το resolution που έθεσε η ηθοποιός στην αρχή της προηγούμενης χρονιάς. Και μπορεί το 2020 να μην πήγε όπως το περιμέναμε οι περισσότεροι, για τη star όμως ήταν το ιδανικό, αφού κατάφερε να φτάσει τον στόχο της προτού τελειώσει η χρονιά. Είκοσι εφτά κιλά έχασε η διάσημη ηθοποιός και αυτό μόνο να το χειροκροτήσουμε μπορούμε.

Σε μια εποχή που ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για όλους εκείνη πείσμωσε και κατάφερε να ολοκληρώσει τον στόχο της, ανανεώνοντας την εμφάνισή της. Επομένως δεν έχεις και πολλές δικαιολογίες όταν βλέπεις το αποτέλεσμά της. Αν μπόρεσε η 40χρονη star να χάσει 27 κιλά, τότε μπορείς κι εσύ να χάσεις τα δύο-τρία κιλά της καραντίνας.

Η Rebel Wilson είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο νέο της βίντεο ως ambassador των βιταμινών. Μάλιστα, σκεπτόμενες πως χώρισε πριν από λίγο καιρό, δεν θα λέγαμε πως την έχει πάρει πολύ από κάτω. Στο βίντεο όπως θα δεις και μόνη σου, ποζάρει με ένα lycra φούξια κολάν και η απώλεια των κιλών της είναι κάτι περισσότερο από εμφανής.

Η star εξακολουθεί να γυμνάζεται και είμαστε σίγουρες πως η αλλαγή της δεν θα σταματήσει εκεί. Από εμάς πάντως ένα χειροκρότημα το έχει γι’ αυτή της την προσπάθεια. Τη θαυμάζουμε και σίγουρα είναι το κίνητρο ου χρειαζόμασταν για να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας τη νέα χρονιά αυτή.

Δες λοιπόν το βίντεο και σίγουρα θα ενθουσιαστείς. Γυναίκες σαν τη Rebel Wilson είναι απλά αξιοθαύμαστες.