Κατερίνα Στικούδη: Μας έδειξε πώς είναι το σώμα της μετά τα δέκα κιλά που πήρε

Κατερίνα Στικούδη: Μας έδειξε πώς είναι το σώμα της μετά τα δέκα κιλά που πήρε

Και με δέκα κιλά παραπάνω, η Στικούδη είναι θεά.

Πρόσφατα, η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πως πήρε έξι ολόκληρα κιλά στη διάρκεια της καραντίνας, τα οποία κατάφερε τελικά να χάσει με σκληρή διατροφή.

«Ήμουν απόλυτα απαλλαγμένη από τα συνηθισμένα όρια», είπε η Gwyneth σχετικά με την αύξηση βάρους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Πήρα 6,5 κιλά και το έντερο μου ήταν χάος. Αλλά δεν ήθελα να κάνω τίποτα γι’ αυτό. Ένιωθα σαν το κρασί, τα ζυμαρικά, τα μπισκότα και τα κράκερ με το τυρί με έκαναν να ανταπεξέλθω», τόνισε η Paltrow.

Το quarantine15, είναι ένα φαινόμενο πρόσληψης βάρους στην καραντίνα που βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι, ανάμεσά τους, η πάλαι ποτέ εστεμμένη, τραγουδίστρια, μοντέλο και παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη.

Η Στικούδη αποκάλυψε πρόσφατα αλλά και σήμερα ως καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου πως μέσα στην καραντίνα του τελευταίου χρόνου, έχει βάλει δέκα ολόκληρα κιλά, τα οποία όμως δεν είδαμε ποτέ.

«Στην πρώτη καραντίνα πήρα δέκα κιλά, δεν τα είδατε ποτέ, στα social είχα μόνο throw back, έτρωγα δύο κουτιά λουκουμάδες, έτρωγα μακαρούνες με τέσσερα τυριά, έφαγα όσο δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου. Αλλά τα έχασα πια, έκανα βάρη, πάνω κάτω και έφυγαν γρήγορα. Ο άντρας μου ευχαριστήθηκε πιο πολύ αυτό το δεκάκιλο», τόνισε η Στικούδη.



Ο σύζυγος μόνο της Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης, ήταν εκείνος που χάρηκε αυτά τα δέκα κιλά. Η Στικούδη μίλησε με λόγια λατρείας για τον σύζυγό της τονίζοντας:

«Είναι Σερίφης με τα όλα του, με φροντίζει, με προσέχει, είναι δίπλα μου, όσο περνάει ο καιρός τον αγαπάω ακόμα πιο πολύ».

Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πώς η Κατερίνα πήρε τα κιλά αυτά και τα έχασε, πάντως το σώμα της είναι τώρα κάπως έτσι.