Master Chef: Γιατί τα πλεονεκτήματα της Μαρίας ευνόησαν την αντίπαλη ομάδα;

Master Chef: Γιατί τα πλεονεκτήματα της Μαρίας ευνόησαν την αντίπαλη ομάδα;

Η πρώτη εξωτερική δοκιμασία είναι γεγονός.

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Master Chef 5, τη νίκη της Μαρίας με το καλύτερο πιάτο στο τεστ δημιουργικότητας και την αποχώρηση της Ηρούς, το σημερινό επεισόδιο θα είναι κάθε άλλο γεμάτο… μυστήριο. Ήδη γνωρίζουμε πως κάθε παίκτης που κερδίζει την κάρτα ασυλίας έχει πλεονεκτήματα και σίγουρα η Μαρία θα φροντίσει να ευνοήσει την παρέα της, ή μήπως όχι;

Σήμερα, η πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία λαμβάνει χώρα στο Σούνιο με θέα το Ναό του Ποσειδώνα και η θεματική εβδομάδα συνεχίζεται. Οι παίκτες θα μαγειρέψουν για δύο σημαντικούς chef, Αστέριο Κουστούδη και Σωτήρη Ευαγγέλο.

Το ζητούμενο για σήμερα είναι η δημιουργία δύο menu, το ένα με χαρακτηριστικό του τη μοναστηριακή κουζίνα και το άλλο βασισμένο στη σύγχρονη γαστρονομία. Σούπα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο με ψάρι και γλυκό θα είναι τα πιάτα που θα βγουν και το κύριο συστατικό τους θα πρέπει να βρίσκεται και στις δύο εκδοχές.

Η μπλε ομάδα ωστόσο να σου θυμίσουμε πως μένει ξανά χωρίς αρχηγό αφού η Ηρώ αποχώρησε και ο Κωστής έχει μείνει χωρίς ποδιά. Η Μαρία θα μπορεί να επιλέξει αν θα πάρει στην ομάδα της τον Κωστή ή αν τον στείλει στην αντίπαλη ομάδα παίρνοντας κάποιον από την κόκκινη. Εκείνη αποφάσισε να πάρει τη Μαργαρίτα και έδωσε τον Κωστή στην αντίπαλη ομάδα.



Δεύτερο πλεονέκτημά της, ορίζει αρχηγούς και για τις δύο ομάδες και τέλος διαλέγει έναν παίκτη από την κόκκινη ομάδα ο οποίος στη σημερινή δοκιμασία δεν θα μπορεί να μαγειρέψει. Θα μπορεί να μιλήσει, να μοιραστεί τις ιδέες του και να δοκιμάσει τις παρασκευές, κάτι που θα διευκολύνει σίγουρα κάποιον.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.