Μόλις διαβάσαμε για το πιο στενάχωρο spoiler στις Άγριες Μέλισσες

Μόλις διαβάσαμε για το πιο στενάχωρο spoiler στις Άγριες Μέλισσες

Πόσο πολύ μας στεναχώρησε η είδηση αυτή;

Οι Άγριες Μέλισσες εχθές ολοκληρώθηκαν με μία σκηνή που καταβάθος ελπίζαμε να μη τη δούμε. Είχαμε διαβάσει καιρό πριν για το spoiler αυτό, όμως όσο αργούσε τόσο πιστεύαμε πως δεν θα επαληθευτεί. Όπως θυμάσαι λοιπόν, εχθές το βράδυ ο Βόσκαρης υπονόησε ότι είναι ένας Σεβαστός και το Twitter πάγωσε. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε τη συνέχεια αυτής της σκηνής και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Στο κείμενο αυτό όμως δεν θα ασχοληθούμε με τη συγγένεια Βόσκαρη –Δούκα, αλλά με ένα spoiler το οποίο μας στεναχώρησε πολύ, και όσο και αν δεν το πιστεύεις κάναμε τη σκέψη αυτή πολύ πριν το ακούσουμε σήμερα από το Πρωινό και τον Αλέξη Μίχα. Ο δημοσιογράφος λοιπόν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, αφού έδειξε αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο, αναφέρθηκε σε ένα spoiler που πραγματικά θα σε στεναχωρήσει.

Όπως ήδη μάθαμε την προηγούμενη εβδομάδα η Πηνελόπη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Και όση χαρά έφερε η είδηση αυτή στο σπίτι του Γραμματικού, αλλά και των Σεβαστών τόση θλίψη και στεναχώρια θα φέρει στην πορεία.

Θυμάσαι που υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα στην Πηνελόπη και τον Μελέτη για το αν το παιδί είναι δικό του ή του Αλέξη; Η Πηνελόπη επιβεβαίωσε πως το παιδί είναι του άντρα της, όμως ποτέ δεν θα μάθουμε πραγματικά ποιανού είναι.

Ο λόγος; Η Πηνελόπη θα βρεθεί σε μία δύσκολη κατάσταση όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας, με αποτέλεσμα, δυστυχώς να αποβάλει.

Δες το βίντεο παρακάτω.