Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πώς νιώθει όταν βλέπει τον εαυτό της μετά την επίθεση με βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πώς νιώθει όταν βλέπει τον εαυτό της μετά την επίθεση με βιτριόλι

Δέκα μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα μιλά.

Ήταν Μάιος του 2020, όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι την ώρα που ξεκίνησε να πάει στη δουλειά της.

Δέκα μήνες μετά, η Ιωάννα έλυσε τη σιωπή της στο περιοδικό ΟΚ και στην Σόνια Καζόνι και όσα εξομολογήθηκε συγκινούν.

Η νεαρή κοπέλα, μίλησε για τα μοσχεύματα, τις πληγές σε όλο της το σώμα και το πώς το βιτριόλι έτρεξε από τα μαλλιά της σε όλο της το σώμα.

«Δεν νιώθω άνετα να ακουμπήσω τον εαυτό μου, δεν είναι καθόλου ευχάριστη η αίσθηση όταν με ακουμπάω, ούτε η εικόνα μου όταν με βλέπω. Η όψη μου μέχρι και σήμερα με τρομάζει. Οι ψυχολόγοι στο νοσοκομείο με πίεζαν να κάνω την κίνηση αυτή πιο νωρίς. Έχω τραύματα παντού.

Στο πρόσωπο, στον λαιμό, στον θώρακα, στα χέρια μου, στην κοιλιά μου, ακόμα και στην πλάτη. Τραυματισμένοι είναι και οι μηροί μου, από όπου παίρνουμε τα μοσχεύματα. Ανέπαφη είμαι από τα γόνατα και κάτω. Κάποιοι ίσως αναρωτηθούν το πώς, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα του υγρού που μου έριξε, ώστε από τα μαλλιά μου κυλούσε προς όλα τα σημεία».

Η Ιωάννα εξήγησε και το γιατί πρέπει να φοράει αυτή την ειδική μάσκα στο πρόσωπο πολλές ώρες καθημερινά και όσα εξομολογείται σοκάρουν.

Διάβασε την gallery