Ταμίλα Κουλίεβα: Αυτός είναι ο γοητευτικός γιος της

Ταμίλα Κουλίεβα: Αυτός είναι ο γοητευτικός γιος της

Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στον μοναχογιό της, Στέφανο.

Η Ταμίλα Κουλίεβα, έχει διαγράψει μια αξιομνημόνευτη καριέρα στο θέατρο και τον κινηματογράφο ενώ συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

Σπούδασε σκηνοθεσία στο Πανεπιστήμιο Πολιτισμού της Μόσχας και υποκριτική στο Kρατικό Πανεπιστήμιο Κινηματογράφου της Μόσχας (VGIK), όπου έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στις Καλές Τέχνες. Όσο δίδασκε τεχνικές αυτοσχεδιασμού στο ίδιο Πανεπιστήμιο, ήταν ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας “Ουζάτσοφκα” στην Μόσχα και συμμετείχε σε τέσσερις ρωσικές ταινίες.

Η ίδια παραμένει όλα αυτά τα χρόνια μια διακριτική παρουσία αποφεύγοντας την άσκοπη έκθεση και ειδικά της προσωπικής της ζωής. Όσοι τη γνωρίζουν ξέρουν τη μεγάλη αγάπη και αδυναμία που έχει στον γιο της Στέφανο Καραντινάκη ο οποίος σπούδασε Ηλεκτρολόγος -Μηχανικός στο Πολυτεχνείο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» με τον Γρηγόρη Βαλτινό, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απίθανη σχέση που έχει με τον γιο της. Όπως διαβάζουμε στο gossip-tv είχε πει:

«Έχω έναν γιο 29 ετών σήμερα. Το «εγώ» μου έφυγε από εμένα και πήγε στον Στέφανο, είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μου. Ο γιος μου, μου δίνει την ευκαιρία να καταλαβαίνω που βρίσκομαι και είμαι πολύ περήφανη.Είναι ένα άντρας που βάζει στόχους και τα καταφέρνει. Είναι φίλος και ο πιο αυστηρός κριτής. Νιώθω σαν να έχω χάσει κάποιες ηλικίες του Στέφανου αλλά παρηγορούμαι γιατί ταξιδεύουμε μαζί και αναπληρώνουμε το χρόνο».

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr