Άγριες Μέλισσες: Θυμάσαι τον Δούκα Σεβαστό όταν έπαιζε στη Λάμψη;

1193 SHARES

Πραγματικά θα πάθεις πλάκα.

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το νέο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών και ακόμη θυμόμαστε τη συγκλονιστική ερμηνεία του Λεωνίδα Κακούρη (Δούκας Σεβαστός) στη συνάντηση που είχε με τον Θέμελη στο επεισόδιο της Πέμπτης. Ο Δούκας τον σκότωσε για τον βιασμό της αδερφής του πριν από κάποια χρόνια, ενώ λίγο νωρίτερα τον βλέπαμε να ακούει με απίστευτη υπομονή τον Σωκράτη να μιλάει για την Ανέτ, κατηγορώντας τη παράλληλα για ό,τι έγινε.

Το Twitter αποθέωσε τον Δούκα για τη στάση του, αν και ένας φόνος ποτέ δεν είναι η λύση, όμως δεν ήταν η πρώτη μέρα που το Twitter τον δόξαζε. Ένα επεισόδιο πριν είχαμε συνάντηση κορυφής με την Ελένη και τον Δούκα να ανταλλάζουν μεταξύ τους καλοσύνες, και με εκείνον να της εύχεται να κλείσει τον Βόσκαρη στη φυλακή.

Αναμένοντας λοιπόν να δούμε τη δίκη της Ελένης, αλλά και τι είναι αυτό που πραγματικά συνδέει τον Δούκα με τον Βόσκαρη, συνειδητοποιήσαμε κάτι. Και όσο το σκεφτόμαστε τόσο δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα μάτια μας.

Εσύ θυμάσαι τον Δούκα Σεβαστό των Άγριων Μελισσών όταν έπαιζε στη Λάμψη; Ναι ξέρουμε, ερωτηματικά και διάφορα σύμβολα βγαίνουν από το κεφάλι σου αυτή τη στιγμή με την ερώτηση που σου κάναμε, όμως την εννοούσαμε. Θυμάσαι έστω κάποια σκηνή, κάτι;

Αν όχι σίγουρα σε δικαιολογούμε γιατί έχουν περάσει και τριάντα χρόνια από τότε που ξεκίνησε να προβάλλεται. Ο Λεωνίδας Κακούρης έκανε τον ρόλο του Τίμου Δράκου και πραγματικά είναι αγνώριστος.

Δες τον στο βίντεο και στη gallery που ακολουθεί.

1193 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ