MasterChef: Η αποχώρηση ενός δυνατού παίκτη

Sabine Camhi
MasterChef: Η αποχώρηση ενός δυνατού παίκτη

Ντέρμπι κορυφής στο σημερινό επεισόδιο!

Στο χθεσινό επεισόδιο η Κωνσταντίνα ήταν αυτή που κέρδισε το mystery box και μοίρασε τα πλεονεκτήματα της, κάποια από τα καλύτερα έως τώρα, όπως εκείνη ήθελε. Αρχικά, αποφάσισε να μην μαγειρέψει για το τεστ δημιουργικότητας. Στην συνέχεια, μοίρασε τον χρόνο στους συμπαίκτες της και ο Ιωάννης με τον Διονύση πήραν τα τριάντα λεπτά για να μαγειρέψουν.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, είδαμε τους κριτές να ανακοινώνουν τα αποτελέσματα και τα τρία χειρότερα πιάτα από το τεστ δημιουργικότητας. Η Κωνσταντίνα μοίρασε τους χρόνους και όλα δείχνουν ότι κατάφερε να δυσκολέψει αυτούς που είχε βάλει στο μάτι. Η μάχη στη κουζίνα ήταν σκληρή.

Αρχικά, τα καλύτερα πιάτα ήταν του Αλέξανδρου, της Μαρίνας, του Τζιοβάνι, και του Νίκου. Το καλύτερο πιάτο όμως και αυτός που θα κερδίσει τα πλεονεκτήματα στην ομαδική δοκιμασία που ακολουθεί είναι ο Τζιοβάνι. Στην συνέχεια, μια απογοητευτική προσπάθεια ξάφνιασε τους τρεις σεφ.

Τα χειρότερα πιάτα ήταν του του Κωνσταντίνου της Μαρίας, του Αντώνη και του Ιωάννη, ο οποίος θα πρέπει για 5η φορά να παλέψει για την ποδιά του στον διαγωνισμό. Ενώ ο Αντώνης πήγε αρχικά στον εξώστη και ήταν ασφαλής από την δοκιμασία αποχώρησης, η Μαρία έκανε χρήση της κάρτας και ο Αντώνης έπρεπε να επιστρέψει να μαγειρέψει.

Το πιάτο που κλήθηκαν να μαγειρέψουν οι τρεις παίκτες σήμερα ήταν αυγά με στάκα, τρούφα και πατάτες και ο συνολικός χρόνος που θα είχαν είναι 60 λεπτά. Όσο πιο κοντά φτάσουν στο πρωτότυπο, τόσο πιο κοντά θα βρεθούν και στο όνειρό τους.

Στο τέλος της ημέρας, ο Ιωάννης κρίθηκε πως είχε το καλύτερο πιάτο, ή μάλλον το «λιγότερο κακό», και έφυγε πρώτος. Στην συνέχεια, ο Κωνσταντίνος κρίθηκε πως είχε το χειρότερο πιάτο και έπρεπε να αφήσει την ποδιά του.


https://www.instagram.com/p/CMfqNUpKIwx