Με φωτογραφία από το πλατό της εκπομπής επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού

Με φωτογραφία από το πλατό της εκπομπής επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού

Ευχάριστα νέα για το κορίτσι της αγαπημένης σου εκπομπής.

Όλο και περισσότερες διάσημες γυναίκες της showbiz ανακοινώνουν το τελευταίο διάστημα τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης τους. Παρουσιάστριες, influencers και πρόσωπα που το κοινό λατρεύει, διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους και ναι, αναφερόμαστε φυσικά στις ανακοινώσεις περί εγκυμοσύνης.

Μια από τις αγαπημένες σου… εκκολαπτόμενες μανούλες, είναι η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Εκείνη και ο αγαπημένος της Σάκης Τανιμανίδης περιμένουν δίδυμα κοριτσάκια και τα social media έχουν «πλημμυρίσει» με όμορφες και καλοσυνάτες ευχές.

Λοιπόν, δεν είναι η μόνη μανούλα που περιμένει το πρώτο της μωρό, αφού αγαπημένη περσόνα της τηλεόρασης ανακοίνωσε με πρωτότυπο τρόπο την εγκυμοσύνη της. Η πανέμορφη και δυναμική γυναίκα στην οποία αναφερόμαστε, βρίσκεται καθημερινά στην παρέα σου, μιας και η εκπομπή στην οποία παρευρίσκεται είναι μια από τις αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού.

Έχει εργαστεί στο χώρο του Τύπου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης αλλά και της διαφήμισης. Η ανακοίνωσή της ήρθε από μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και στο πλευρό της βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι. Φυσικά μέσα από τη λεζάντα της φωτογραφίας αποκάλυψε και το φύλο του μωρού.

Δες περισσότερα στη galley.