O David Beckham γυμνάζεται... ημίγυμνος και κάπως έτσι η Πέμπτη μας έγινε καλύτερη (video + photos)

O David Beckham γυμνάζεται... ημίγυμνος και κάπως έτσι η Πέμπτη μας έγινε καλύτερη (video + photos)

Πάντα σε φόρμα το αγόρι αυτό!

Άλλη μία αδιάφορη Πέμπτη ξημέρωσε, με τους περισσότερους από εμάς να παίρνουμε θέση μπροστά από τον υπολογιστή για να δουλέψουμε, χωρίς δυστυχώς να έχουμε την παραμικρή δυνατότητα ψυχαγωγίας αμέσως μετά τη δουλειά.

Η αλήθεια είναι, ότι με την παρούσα κατάσταση έχουμε πιάσει αρκετές φορές τους εαυτούς μας, να ζηλεύουμε τους stars, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν την καθημερινότητα που είχαν προ πανδημίας, αλλά και κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους δεν κάθονται!

Και κάπως έτσι, εκεί που πιστεύαμε ότι ακόμη μία μέρα θα περάσει αδιάφορα και μουντά, πέσαμε πάνω στη νέα δημοσίευση του David Beckham. Του αγοριού αυτού που έχουμε αγαπήσει όσο λίγα, παρόλο που μικροπαντρεύτηκε και μάλιστα με μία εξίσου διάσημη και εντυπωσιακή γυναίκα.

Αφού λοιπόν συνειδητοποιήσαμε ότι τον David μας τον πήρε η Victoria, εδώ και πολλά χρόνια έχουμε απλώς αρκεστεί στο να τον παρατηρούμε μέσα από τα social media και φυσικά να τον θαυμάζουμε!

Όπως ακριβώς συνέβη και σήμερα, όπου ανέβασε ένα video στο Instagram την πρωινή του γυμναστική. Το plus της υπόθεσης, είναι ότι ο 46χρονος David, γυμνάζεται χωρίς μπλούζα, κάτι που όσο να πεις… δεν περνά απαρατήρητο!

Δες το video παρακάτω αλλά και την gallery που ακολουθεί: