H Chrissy Teigen κατάφερε να διχάσει το Instagram με μια αμφιλεγόμενη πόζα

H Chrissy Teigen κατάφερε να διχάσει το Instagram με μια αμφιλεγόμενη πόζα

Προκαλεί η Teigen ξανά.

Ήταν 1 Οκτωβρίου του 2020, όταν η Chrissy Teigen ανακοίνωνε την αποβολή που είχε στο τρίτο τρίμηνο της τρίτης της εγκυμοσύνης στον γιο της Jack.

Με ένα post που πήρε πάνω από 10 εκατομμύρια likes, η σύζυγος του John Legend μιλούσε για την απώλεια του παιδιού της, μας έδειχνε το πώς γέννησε το παιδί αυτό που έφυγε γρήγορα από τη ζωή και συγκινούσε με τα λόγια της:

«Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές σακούλες με αίμα. Απλά δεν ήταν αρκετό. Στον Jack μας λοιπόν - Συγγνώμη που αυτές τις λίγες πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες πολλές δυσκολίες, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα δύο υπέροχα μωρά μας, Luna και Miles, για τα απίθανα πράγματα που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε. Δεν μπορεί όμως ο ήλιος να λάμπει κάθε μέρα. Αυτές τις σκοτεινές μέρες, θα πενθήσουμε, θα κλάψουμε. Θα αγκαλιαστουμε όμως και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον ακόμα περισσότερο και μαζί θα το ξεπεράσουμε», είχε γράψει η Teigen, η οποία είχε διχάσει με τις φωτογραφίες του τοκετού.



Kι ενώ η Teigen ξεπέρασε το βαρύ πένθος της και κατάφερε να χαμογελάσει ξανά, η πόζα της στο Instagram φαίνεται να έχει διχάσει τους fans της και κυρίως τις μαμάδες που την ακολουθούν.

Βλέπεις, η 35χρονη προσπαθούσε να βγάλει μια sexy πόζα αλλά ο δίχρονος γιος της Miles της έκανε photobomb.

Το πρόβλημα είναι πως η Teigen πόζαρε topless κρύβοντας η ίδια τα επίμαχα σημεία του στήθους της με τον Miles να έχει μπλεχτεί ανάμεσα στα πόδια της.

Οι μαμάδες έσπευσαν να σχολιάσουν πως η πόζα ήταν απαράδεκτη με την Chrissy να κάνει ξεχωριστό post για όσους θέλουν να την επιπλήξουν και παράλληλα έγραψε χαρακτηριστικά: