Μαριάννα Τουμασάτου: Θυμάσαι την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση (video)

Μαριάννα Τουμασάτου: Θυμάσαι την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση (video)

Θυμάσαι τη Μαριάννα Τουμασάτου στη σειρά του Mega.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρνατούτογλου ήταν η Μαριάννα Τουμασάτου, η ηθοποιός που φέτος κάνει τα πρώτα της βήματα και στην παρουσίαση στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Η φωτογραφία της ζωής μου».

Η ηθοποιός, στα 53 της σήμερα χρόνια αποτύπωσε με ακρίβεια την άποψή της για όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στο θέατρο και τις καταγγελίες κατά διάσημων ηθοποιών και σκηνοθετών τονίζοντας:

«Ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με έναν ελεεινό τρόπο εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους. Αν το κάνεις σε μεγαλύτερη γυναίκα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αντιδράσει.



Σε ένα πιτσιρίκι 22 χρόνων να του κλειδώσεις την πόρτα… Τι είπες τώρα; Πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι μια κακιά στιγμή, ότι είχες πιει. Εδώ μιλάμε για επάγγελμα».

Όσο για το τι θα έκανε αν δεν ήταν ηθοποιός, η Τουμασάτου είπε:

«Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Ακόμα και για να κουβαλάω νερό! Με αφορά η πολιτική. Είναι ένα πράγμα που μου αρέσει και με ενδιαφέρει. Στην πολιτική θα ήμουν ξεροκέφαλη αλλά θα έκανα αυτό που πίστευα. Ο αδελφός μου πάντα με προστάτευε. Είναι ο λατρεμένος μου. Είναι προστατευτικός αλλά όχι παρεμβατικός. Νιώθει ασφαλής επειδή ξέρει ότι στη ζωή μου υπάρχει ο Αλέξανδρος».

Όσο για την καριέρα της ως ηθοποιός, στο θέατρο η Τουμασάτου ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 αλλά στην τηλεόραση την είδαμε για πρώτη φορά στη σειρά Γυναίκες στο Mega.