Άγριες Μέλισσες spoiler: Χαμός με Ασημίνα-Νικηφόρο, η απρόσμενη κίνηση της Μυρσίνης

Άγριες Μέλισσες spoiler: Χαμός με Ασημίνα-Νικηφόρο, η απρόσμενη κίνηση της Μυρσίνης

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι αναμένονται άγριες.

Έχουν περάσει μόλις τρεις ημέρες από την Πέμπτη που είδαμε το τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών για την εβδομάδα εκείνη, και θα λέγαμε πως μοιάζει περισσότερο με αιώνα. Γι΄ αυτό και σήμερα είμαστε έτοιμοι να δούμε το νέο επεισόδιο της εβδομάδας, το οποίο αναμένεται πολύ δυνατό.

Όπως έχουμε ήδη από τη διαφήμιση, Δρόσω και Κωνσταντής ετοιμάζονται για Παρίσι, προκειμένου να δουν Νικηφόρο και Ασημίνα και να βγάλουν μία άκρη. Η κίνηση αυτής της Δρόσως κάνει έξαλλη την Ελένη, η οποία όμως της δίνει μια συμβουλή. Ο Κωνσταντής μαθαίνει πρωτη φορά από τη Δρόσω τι συνέβη στην Ελένη μέσα στη φυλακή κι εκείνος πέφτει από τα σύννεφα, της υπόσχεται όμως πως θα πάνε στο Παρίσι για δύο μέρες και θα επιστρέψουν.

Τι συμβαίνει όμως στη συνέχεια; Spoiler της προηγούμενης εβδομάδας που έδωσε ο Αλέξης Μίχας, αναφέρει πως Νικηφόρος-Ασημίνα γυρίζουν από το Παρίσι με τη σχέση μεταξύ τους σε ρήξη και το διαζύγιο προ των πυλών. Ο Νικηφόρος της παίρνει το παιδί και η Ασημίνα βυθίζεται στη θλίψη. Εκεί αναγκάζεται να συμμαχήσει με τη Δρόσω και να πάνε μαζί στο δικαστήριο να διεκδικήσουν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Όμως τα πράγματα δεν σταματούν εκεί. Το σημερινό spoiler αναφέρει πως ο Νικηφόρος κάνει ασφαλιστικά μέτρα στην Ασημίνα προκειμένου να μην πλησιάζει τον Σέργιο, όμως κάτι αλλάζει. Η Μυρσίνη που βλέπει τον Σέργιο καταρρακωμένο και στεναχωρημένο τον παίρνει κρυφά και τον πηγαίνει στο σπίτι των Σταμίρηδων.

Το τι συμβαίνει όμως μετά δεν το φαντάζεσαι.