Συνεργασία-έκπληξη για τον Θοδωρή Μαραντίνη: δες ποια μεγάλη star του είπε το «ναι»

Συνεργασία-έκπληξη για τον Θοδωρή Μαραντίνη: δες ποια μεγάλη star του είπε το «ναι»

Μεγάλη τιμή για τους Onirama και για τον Θοδωρή Μαραντίνη ιδιαίτερα.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και οι Onirama πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος; Μα φυσικά η νέα τους συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας.

Η συνεργασία τους στο τραγούδι «Ξημερώνει» αποτελεί σταθμό στην καριέρα του Θοδωρή και είναι κάτι που το εξέφρασε και ο ίδιος δημοσίως, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μπορεί η ίδια να κρατά σιγή ιχθύος και να έχει αποτραβηχτεί το τελευταίο διάστημα από την μουσική βιομηχανία όμως ο κόσμος την αγαπά και την νοσταλγεί.

Η απόφαση της πέρυσι να σταματήσει το τραγούδι, σχολιάστηκε πολύ και εξέπληξε κάποιους. Λογικό. Πολλοί συνάδελφοί της τραγουδάνε σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία, εξαργυρώνοντας απλώς την υπεραξία που απέκτησαν νεότεροι. Όχι εκείνη, που είπε ευθέως ότι «δεν την ακούει πλέον η φωνή της».

O Θοδωρής Μαραντίνης ανήμερα της ονομαστική του εορτής το περασμένο Σάββατο, αποκάλυψε την έκπληξη που κρατούσε εδώ και καιρό ως επτασφράγιστο μυστικό. Ο frond man των Onirama έγραψε συγκεκριμένα:

«Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα χαράς και η γιορτή μου … και θα μοιραστώ μαζί σας το πιο γλυκό δώρο που θα μπορούσα να έχω λάβει ..

Είναι το χαμόγελο αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία … είναι η ευτυχία στο πρόσωπο μου, που απαθανατίζει τη στιγμή εκείνη που τα όνειρα σου γίνονται πραγματικότητα, τη στιγμή που συναντιέσαι με τους ήρωες σου και αυτοί σ’ αγκαλιάζουν, σε σφίγγουν και σε χαϊδεύουν γλυκά ψιθυρίζοντας απαλά στο αυτί σου …αυτό που η ψυχή σου λαχταρούσε χρόνια … κι εσύ χαμογελάς, αυθόρμητα, αληθινά και νιώθεις γεμάτος… νιώθεις χαρούμενος !!».

Όλοι αναρωτιούνται πώς κατάφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης να πείσει την μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια να ξαναμπεί στo studio.

Δες για ποια μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού μιλάμε...