Πουλήθηκε το «καταραμένο» σπίτι που πέθανε η διάσημη ηθοποιός

Πουλήθηκε το «καταραμένο» σπίτι που πέθανε η διάσημη ηθοποιός

Στην αξία των 12,2 εκατομμυρίων δολαρίων πουλήθηκε το διάσημο σπίτι.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το 2009 η είδηση του θανάτου της Brittany Murphy. Η ηθοποιός ήταν μόλις 32 ετών και σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα πέθανε από οξύτατο καρδιακό επεισόδιο. Η μητέρα της 32χρονης Brittany την βρήκε αναίσθητη στο μπάνιο και ο σύζυγος της Simon Monjack κάλεσε τις πρώτες βοήθειες γύρω στις 8 το πρωί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Cedars-Sinai, όπου πέθανε περίπου δύο ώρες αργότερα μετά από καρδιακή ανακοπή.

Οι συμφορές όμως για την οικογένεια δεν σταμάτησαν εκεί. Ο σύζυγός της, που ήταν 40 ετών, πέθανε μόλις πέντε μήνες αργότερα, στις 23 Μαΐου 2010, επίσης στην κατοικία του Hollywood Hills. Η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε και πάλι στο σπίτι για ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αφού η μητέρα της Murphy, Sharon, βρήκε τον Monjack αναίσθητο στο υπνοδωμάτιο γύρω στις 9:20 μ.μ. Κηρύχθηκε νεκρός από το παραϊατρικό προσωπικό.

Η έκθεση του ιατροδικαστή διαπίστωσε ότι η αιτία του θανάτου του Monjack είναι η οξεία πνευμονία και η σοβαρή αναιμία, παρόμοια με τα αίτια που αποδόθηκαν στο θάνατο της γυναίκας του. Αργότερα το 2010, οι αρχές σχεδίασαν μια επιθεώρηση στο σπίτι για να προσδιορίσουν εάν η τοξική μούχλα θα μπορούσε να έχει συμβάλλει στον θάνατό τους. Ωστόσο, αυτή η θεωρία αποκλείστηκε αργότερα από το γραφείο του ιατρού.



Ωστόσο, οι συνθήκες γύρω από τους θανάτους τους στοιχειώνουν τους θαυμαστές μέχρι σήμερα. Αυτή την εβδομάδα, το HBO Max ανακοίνωσε ένα ντοκιμαντέρ δύο μερών για την ηθοποιό των «Clueless» και «Uptown Girls».

Μυστήριο παραμένει ωστόσο το τι συνέβη στη μητέρα της Brittany Murphy, Sharon. Για μεγάλο χρονικό διάστημα αμφισβητήθηκε εάν η Sharon είχε σχέση ή όχι με το θάνατο της Brittany και τον τόσο σύντομο θάνατο του Simon. Αλλά ο Δρ Wecht δεν πίστεψε ποτέ ότι η Sharon είχε κάποια σχέση με τους δύο θανάτους.

Μιλώντας όμως για τον χώρο που πέθαναν, το ίδιο το σπίτι έχει μια ιστορία να πει. Στα 11 χρόνια από τότε που πέθανε η Murphy και ο Monjack, το ακίνητο έχει καταχωρηθεί προς πώληση 10 διαφορετικές φορές.

Το 2013 ξεκίνησε μια πλήρης αποδόμηση και ανακαίνιση του εκτεταμένου αρχοντικού, η οποία διήρκεσε τρία χρόνια. Οι προγραμματιστές προσπάθησαν να καταρρίψουν την αρχική δομή και να αναβαθμίσουν το ακίνητο σε σύγχρονο σχεδιασμό, ώστε να ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής του SoCal.

Το 2017, το σπίτι πωλήθηκε τελικά σε έναν νέο ιδιοκτήτη, προτού να πωληθεί ξανά πριν από τρεις μήνες με απώλεια 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ενώ η Britney Spears ζούσε εκεί, είχε μια σαφώς τρομακτική εμπειρία με το σπίτι, σύμφωνα με την πρώην makeup artist της Julianne Kaye.

Πλέον το σπίτι έχει ανακαινιστεί πλήρως και δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το «καταραμένο» σπίτι.