Η Charlotte Casiraghi, πιο όμορφη από ποτέ ποζάρει για τον οίκο Chanel (photos)

Η Charlotte Casiraghi, πιο όμορφη από ποτέ ποζάρει για τον οίκο Chanel (photos)

Με άρωμα βασιλικό η Charlotte Casiraghi αποτελεί το νέο πρόσωπο του οίκου.

Όταν μιλάμε για ομορφιά, για γοητεία και κομψότητα, ένα βασιλικό άγγιγμα είναι αυτό που ολοκληρώνει τη μαγεία!

Αυτό ίσως σκέφτηκε και ο οίκος Chanel και αποφάσισε να προσεγγίσει την πανέμορφη γαλαζοαίματη Charlotte Casiraghi, για να αποτελέσει την νέα πρέσβειρα του γαλλικού οίκου μόδας. Πρόκειται κυρίως για τη νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, έτσι όπως την εμπνεύστηκε η Virginie Viard. Η Casiraghi φωτογραφήθηκε στο Μονακό από τους κορυφαίους φωτογράφους μόδας Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin.

Η έμφυτης έλξης του οίκου στη λογοτεχνία και την ποίηση που εκπροσωπεί ο οίκος σήμερα έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τη νέα μούσα του η οποία αγαπά και τιμά τη λογοτεχνία. Η Casiraghi αποφοίτησε από τη φιλοσοφική σχολή και τώρα είναι Πρόεδρος των Φιλοσοφικών Συναντήσεων του Μονακό, συναντήσεων οποίες είναι αφιερωμένες στον προβληματισμό, την ανταλλαγή απόψεων και τη μετάδοση ιδεών.


https://www.instagram.com/p/CL9vesgnUKD

Στις 6 Απριλίου, η Charlotte Casiraghi θα καλωσορίσει σε μια εκ βαθέων συνάντηση το ανερχόμενο αστέρι του κινηματογράφου Lyna Khoudri καθώς και τη Camille Laurens, νικήτρια του Βραβείου Femina for Dans. Θα είναι αναμφισβήτητα μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα συνδυάζει τη μόδα, τη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο. Όποιος επιθυμει να παρακολουθήσει αυτή τη συνάντηση δεν έχει παρά να συντονιστεί στα social media του οίκου στις 6 Απριλίου.

Όσο για τις φωτογραφίες της Charlotte Casiraghi; Μιλούν από μόνες τους... Είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Εν αναμονή λοιπόν....