MasterChef: Άνω- κάτω έγιναν οι ομάδες με τη στρατηγική του Παναγιώτη (video)

MasterChef: Άνω- κάτω έγιναν οι ομάδες με τη στρατηγική του Παναγιώτη (video)

Χάλασε τις ισορροπίες.

Μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Αντώνη, οι ισορροπίες έχουν αλλάξει στην κόκκινη ομάδα για ακόμη μια φορά και απόψε η έκτη σε σειρά ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5 δεν θα μοιάζει με καμία. Οι κριτές ζήτησαν από τους παίκτες να βγάλουν τις ποδιές τους και κάπως έτσι αιφνιδιάστηκαν τόσο οι παίκτες, όσο και οι τηλεθεατές.

Σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε πως τον πρώτο λόγο στο σημερινό επεισόδιο θα έχει ο Παναγιώτης, αφού έχει τα πλεονεκτήματα. Όπως δήλωσε ο ίδιος σήμερα δεν θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι υποκριτές και ψεύτες οι οποίοι υποστηρίζουν πως αγαπούν τη μαγειρική. Λοιπόν, κάτι μας λέει πως θα φέρει τα πάνω- κάτω με τις αποφάσεις του.

Σήμερα το υλικό που θα δώσει ο Παναγιώτης σε κάθε ομάδα θα πρέπει να είναι και ο πρωταγωνιστής των πιάτων τους και ο χρόνος που θα έχουν στη διάθεσή του θα είναι δύο ώρες. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματά του; Σήμερα δεν θα μαγειρέψει αλλά θα δημιουργήσει εκ νέου ομάδες. Τι ιδιαίτερο θα έχει όμως αυτό το πλεονέκτημα;

Οι ομάδες δε θα είναι δύο αλλά τέσσερεις ομάδες των τριών ατόμων. Επίσης θα ορίσει το βασικό υλικό κάθε ομάδας. Σίγουρα στα σχέδιά του έχει να διώξει από το παιχνίδι όσους έχουν πάει για να κάνουν… ριάλιτι και όπως χαρακτηριστικά είπε για τη Μαρία καλύτερα να πάει στο σπίτι της αν έχει έρθει να αποδείξει πως είναι μια όμορφη γυναίκα.



Τι έκανε όμως σήμερα ο Παναγιώτης;
Παύλος, Κωνσταντίνα και Μαρίνα θα είναι στη μπλε ομάδα. Κίτρινη ποδιά θα πάρουν οι αγαπημένοι του παίκτες, ο Τζιοβάνι, η Μαργαρίτα και ο Νίκος και πράσινη ποδιά φορούν Άνους, Διονύσης και Λία.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.