Κωνσταντίνος Παντελίδης: Είπε την αλήθεια για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Είπε την αλήθεια για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Τι ακριβώς ισχύει με τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο 19χρονος μικρότερος αδερφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show.

Ο Νίνο όπως τον είχαμε γνωρίσει όσο ο Παντελής ήταν ζωντανός, μεγάλωσε, κάνει τα πρώτα του μουσικά βήματα στο τραγούδι και εξήγησε πως ποτέ δεν είχε σκεφτεί να ακολουθήσει καριέρα τραγουδιστή αλλά το έκανε μετά την επιτυχία που γνώρισε το πρώτο του τραγούδι στο Youtube.
Ο νεαρός εξήγησε πως η εμφάνισή του live στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο Σπίτι με το Mega πριν δύο Σάββατα, έκανε πολλούς να τον παραδεχτούν:

«Με παραδέχτηκαν πιο πολύ στο live. Διάβασα πολύ καλά σχόλια. Οι fans του Παντελή με ακολουθούν και όσο περνάει ο καιρός ακόμα περισσότερο επειδή βλέπουν ότι καλυτερεύω και δουλεύω».

Μια συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν το ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία ο Παντελής που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, μιλούσε για τον μικρό του αδερφό και έλεγε:

Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί.»



Ο Κωνσταντίνος πάντως, έριξε φως και στον αστικό μύθο για το πόσα τραγούδια πια έχει αφήσει ακυκλοφόρητα ο Παντελής και αποκάλυψε χαρακτηριστικά: