Οι δύο κόρες του Γιάννη Πλούταρχου είναι κούκλες και έχουν κληρονομήσει το χάρισμα του στο τραγούδι

Οι δύο κόρες του Γιάννη Πλούταρχου είναι κούκλες και έχουν κληρονομήσει το χάρισμα του στο τραγούδι

Μπαμπάς και κόρες τραγουδούν μαζί.

Πόσο υπερήφανος μπορεί να αισθάνεται ο Γιάννης Πλούταρχος για τα παιδιά του αφού όχι μόνο αποτελούν παράδειγμα για το ήθος και τον χαρακτήρα τους αλλά έχουν επιπλέον κληρονομήσει και το χάρισμα του πατέρα τους στο τραγούδι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιάννης Πλούταρχος ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, videos με τα παιδιά του να τραγουδουν κι εκείνος να τα συνοδεύει είτε φωνητικά είτε μουσικά με την κιθάρα του. Χθες μάλιστα ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης, ανέβασε άλλο ένα video στο οποίο τραγουδούν οι δύο κόρες του, Κατερίνα και Ελεονώρα, με εκείνον να τους συνοδεύει με την κιθάρα του. Ο γνωστός καλλιτέχνης έγραψε κάτω από το video:

«Μόλις χθες...Ένα πανέμορφο τραγούδι , που έχει τραγουδήσει μια μεγάλη ερμηνεύτρια, η Αλέκα Κανελλίδου...

Παρέα με τις δυο μου κόρες❤️ ».



Πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Πλούταρχος είχε ανεβάσει άλλο ένα video με τον μικρό του γιο, Κώστα, που απέδειξε -όσο μικρός κι αν είναι- πως διαθέτει το ταλέντο του μπαμπά του.


https://www.instagram.com/p/CMPOZRbljms

Ο Γιάννη Πλούταρχος νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανος για τα παιδιά του, έχοντας μια μικρή αδυναμία στις κόρες του που -όπως και να το κάνουμε- είναι κούκλες και φωνάρες. Δες πόσο όμορφες είναι στην gallery που ακολουθεί...