Σπίτι με το MEGA: Γαρμπή και Σχοινάς αποθεώθηκαν στο Twitter

Σπίτι με το MEGA: Γαρμπή και Σχοινάς αποθεώθηκαν στο Twitter

Τα καλύτερα tweets για την κοινή εμφάνιση του αγαπημένου ζευγαριού.

Εδώ και περίπου έναν χρόνο το Mega μάς δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσουμε τα Σάββατα με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες… μένοντας σπίτι. Βλέπεις, η πανδημία του κορονοϊού δεν επιτρέπει τη συγκέντρωση πολλών ατόμων σε έναν χώρο, με αποτέλεσμα τα κέντρα διασκέδασης να είναι κλειστά και εμείς να μπορούμε να περάσουμε όμορφα μόνο με αυτόν τον τρόπο.

Δεν λες πάλι καλά που γίνεται κι αυτό! Τουλάχιστον ακούμε την αγαπημένη μας μουσική, πίνουμε κι ένα κρασί και περνάει ευχάριστα η ώρα. Αυτό το Σάββατο, λοιπόν, το Σπίτι με το MEGA και ο Φώτης Σεργουλόπουλος υποδέχθηκαν ένα υπερταλαντούχο ζευγάρι τραγουδιστών: την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά.

25 χρόνια μετά την αξέχαστη πρόταση γάμου στον αέρα του MEGA, οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές συναντήθηκαν στην εμβληματική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και τραγούδησαν πολλές από τις επιτυχίες που έχουμε λατρέψει εδώ και πολλές δεκαετίες. «Συγκοινωνούντα δοχεία», «Θα μελαγχολήσω» και πολλά ακόμη επιτυχημένα τραγούδια και ντουέτα μάς πήγαν πολλά χρόνια πίσω και μας έκαναν να περάσουμε αξέχαστες στιγμές.

https://www.instagram.com/p/CM7uqHMl_iJ

Φυσικά, αυτή η υπέροχη μουσική ένωση του ζευγαριού δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη στο Twitter. Τα tweets πήραν «φωτιά» με τους χρήστες να αποθεώνουν την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Πραγματικά, τα λόγια του κόσμου ήταν πολύ υποστηρικτικά και συγκινητικά για τους δύο τραγουδιστές. Γι’ αυτό, άλλωστε, και οι δυο τους μένουν τόσα χρόνια στην κορυφή. Δες τώρα στην gallery τα tweets, που είναι ένα κι ένα. Πίστεψέ μας! Με όλα θα ταυτιστείς!