Συνατσάκη-Ιαν Στρατής: Είναι ζευγάρι και αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη

Συνατσάκη-Ιαν Στρατής: Είναι ζευγάρι και αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη

Το παρατήρησες κι εσύ μήπως;

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία από τις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities. Έχει ένα από τα πιο cool και στυλάτα Instagram accounts της ελληνικής showbiz και κάθε της post συγκεντρώνει άπειρα likes. Τη γνωρίζεις αρκετά χρόνια τώρα και αν υπάρχει κάτι που μπορείς να πεις με βεβαιότητα, είναι πως πρόκειται για ένα υπερταλαντούχο πλάσμα.

Τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει το δικό της fashion brand παρέα με την Αθηνά Οικονομάκου, ενώ και τα παπούτσια που σχεδιάζει για γνωστή εταιρεία γίνονται ανάρπαστα. Κι ενώ γενικά με τα προσωπικά της είναι ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος, πάντα με κάποιο τρόπο βρίσκεται στο προσκήνιο. Μετά τον χωρισμό της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη, δεν είχαμε ακούσει για κάτι νέο στη ζωή της μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορεί μια φήμη, η οποία μάλλον έχει και υπόσταση αφού υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο. Πληροφορίες και φήμες λοιπόν αναφέρουν πως Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Και ποια είναι η απόδειξη; Θα σου πούμε ευθύς. Σε κάθε βίντεο ή story της Μαίρης βλέπουμε τον γάτο της τον Τίμο να σουλατσάρει μέσα στο σπίτι. Αυτή τη φορά όμως σε βίντεό της, είδαμε κι ένα άλλο γατί. Ένα γατί τρίχρωμο, που δεν είναι ο Τίμος και δεν είναι και δικό της.

Σε ποιον ανήκει όμως αυτό το γατί; Κάποιοι έχουν κάνει ήδη την ταυτοποίηση των στοιχείων, και θέλουν κατά 99,99% να ανήκει στον Ίαν Στρατή. Εκείνος έχει αρκετές φωτό με τη γάτα του στο Instagram, οπότε δεν υπάρχουν αμφιβολίες, και δεν θεωρούμε πως είναι σύμπτωση.

Βέβαια θα μας πεις μπορεί απλά να είναι φίλοι και τα κατοικίδιά τους να κάνουν παρέα. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο άραγε;