Η εμπλοκή στην εμφάνιση της Παπαρίζου στη φετινή Eurovision και ο ρόλος της Γερμανού (vid)

Η εμπλοκή στην εμφάνιση της Παπαρίζου στη φετινή Eurovision και ο ρόλος της Γερμανού (vid)

Η  Ναταλία Γερμανού λειτούργησε σαν πυροσβέστης. 

To comeback της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision και στον τελικό του 65ου διαγωνισμού της Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον ερχόμενο Μάιο λίγο έλειψε να ακυρωθεί.

Δεκάξι ολόκληρα χρόνια μετά τη νίκη με το θρυλικό πια My Number One, η Παπαρίζου θα ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει το My Number One που μας χάρισε και τη μοναδική μας πρώτη θέση στον μουσικό διαγωνισμό.

Η Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να εμφανιστεί φέτος στον τελικό της Ολλανδίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ, μαζί με άλλους πέντε εμβληματικούς νικητές της Eurovision. Εκείνη την ημέρα μάλιστα πρόκειται να γίνουν συναυλίες στις ταράτσες του Ρότερνταμ με αφορμή τον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό.
Στις 22 Μαΐου 2021 η δημοφιλής τραγουδίστρια, μαζί με τους υπόλοιπους πέντε νικητές της Eurovision λοιπόν, θα πρωταγωνιστήσει στη δράση «Rock the roof».

Η Παπαρίζου μίλησε με λαχτάρα για την επιστροφή της αυτή στη Eurovision στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» και αποκάλυψε πως με μεγάλη της χαρά αποδέχτηκε την πρόταση να εμφανιστεί στο project “Rock the Roof“ ενώ στεναχωρήθηκε με την περσινή ακύρωση του διαγωνισμού και ένιωσε να της λείπει η Eurovision.



Αυτό το come back λίγο έλειψε όμως να ακυρωθεί μιας και στο τραπέζι ήταν ασφαλιστικά μέτρα κατά της εμφάνισης της Έλενας. Εκεί η σωτήρια παρέμβαση της Ναταλίας Γερμανού έλυσε την παρεξήγηση που πήγε να δημιουργηθεί.

Τι εννοούμε; Δες την gallery.