Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τα νεότερα για την υγεία του μετά το κρίσιμο χειρουργείο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τα νεότερα για την υγεία του μετά το κρίσιμο χειρουργείο

Σε κρίσιμο χειρουργείο υποβλήθηκε χθες, Τρίτη 30 Μαρτίου, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη πριν το χειρουργείο είχε ποστάρει μία φωτογραφία του στο facebook, όπου χαμογελά.

Η Εβελίνα είχε πει για επέμβαση που θα έκανε ο παρουσιαστής: «Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις».

Και είχε τονίσει: «Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος».

Και είχε αναφέρει στη Σπυριδούλα Τριάντου και την εφημερίδα On Time: «Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα» και τόνισε ότι η καθημερινότητα παραμένει δύσκολη για τον Κωνσταντίνο.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr