GNTM is back: Το reality μοντέλων επιστρέφει ξανά και ιδού το trailer

GNTM is back: Το reality μοντέλων επιστρέφει ξανά και ιδού το trailer

Το Greece’s Next Top Model επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας.

Ήταν 15 Δεκέμβρη όταν παρακολουθήσαμε τον τελικό του Greece’s Next Top Model. Ηρακλής Τσουζίνοβ, Παρασκευή Κερασιώτη και Ανδρέας Αθανασόπουλος, μονομαχούσαν με τις καλύτερες λήψεις για το έπαθλο του reality μοντέλων, χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές, φανταστικά concept και απίστευτες φωτογραφίσεις.

Ήταν η πρώτη φορά το 2020 που είδαμε στο ελληνικό GNTM να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια, και η αλήθεια είναι πως το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Είδαμε πολύ όμορφα κορίτσια στις οντισιόν, είδαμε όμως και εντυπωσιακά αγόρια.

Εν τέλει η κριτική επιτροπή που απαρτίζονταν από τη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, τον Δημήτρη Σκουλό και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, διάλεξε τους καλύτερους παίκτες, δέκα αγόρια και δέκα κορίτσια, και φυσικά το GNTM για ακόμη μια χρονιά έγινε η αγαπημένη μας βραδινή συνήθεια.



Κόντρες υπήρχαν, υπήρχαν όμως και έρωτες. Άλλοι κράτησαν, άλλοι όχι. Το σημαντικό όμως είναι πως παρακολουθήσαμε ένα εξαιρετικό show και φέτος για πρώτη φορά δεν έπεσε το σύστημα ψηφοφορίας, και είχαμε μόνο έναν νικητή, τον Ηρακλή.

Το Greece’s Next Top Model λοιπόν επιστρέφει δυναμικά και το trailer που καλεί τα επίδοξα μοντέλα έχει ήδη κυκλοφορήσει. Είσαι έτοιμη για την τέταρτη σεζόν GNTM;