Survivor: Δες για πρώτη φορά τη μαμά του James Καφετζή-Μοιάζουν εκπληκτικά

Survivor: Δες για πρώτη φορά τη μαμά του James Καφετζή-Μοιάζουν εκπληκτικά

Έχει κάνει τους πάντες να συζητούν το όνομά του και με καλά λόγια και με όχι τόσο καλά!

Πόσα πράγματα γνωρίζετε για τον "Πρίγκιπα" του φετινού Survivor"; Έχετε δει πόσο πολύ μοιάζει με τη μητέρα του;

Ο τίτλος αυτός έχει απονεμηθεί στον James Καφετζή εξαιτίας των χαρακτηριστικών του πρώτα από όλα και έπειτα από τον χαρακτήρα που έχει δείξει από την αρχή μέσα στο παιχνίδι.

Ο James κατάγεται από τη Ρόδο και είναι διοργανωτής Boat Party. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Όσο για το επάγγελμα που έχει σπουδάσει; Όπως αναφέρει και ο ίδιος στο βιογραφικό του σπούδασε στην Αγγλία φαρμακευτική χημεία.

Μία από τις μεγάλες του αγάπες είναι η θάλασσα και μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα. Ο ίδιος πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης, πίστευε ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Εκτός από τον πατέρα του όμως και τον αδερφό του, στη ζωή του έχει μια υπέροχη μητέρα που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τη λατρεύει πολύ.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr