MasterChef 5: 15 tweets που δείχνουν την αλήθεια για την αποχώρηση του Ιωάννη

MasterChef 5: 15 tweets που δείχνουν την αλήθεια για την αποχώρηση του Ιωάννη

MasterChef 5: Ο Ιωάννης, ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης αποχώρησε λίγο πριν τη δεκάδα.

Ένα ψωμάκι bao ήταν αρκετό να πετάξει εκτός τελικής δεκάδας του MasterChef 5 έναν από τους πιο παρεξηγημένους παίκτες της φετινής σεζόν, τον Ιωάννη Αυλωνίτη.

Ο 26χρονος πολυταξιδεμένος σεφ έφυγε με σοκαριστική χαμηλή βαθμολογία και την χειρότερη που έχει δώσει guest κριτής. Ο guest βέβαια, έγινε το μαύρο πρόβατο της βραδιάς, μιας και ο chef Γιώργος Βενιέρης έγινε μισητός από το Twitter για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στους παίκτες.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ήταν ο Ιωάννης, η Ανούς και η Λία.Τη στιγμή ανακοίνωσης της βαθμολογίας του Ιωάννη, δεν πιστεύαμε τι ακούμε. Ο Σωτήρης Κοντιζάς του έβαλε 4 στα 10. Και τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν ο guest chef του έβαλε 3 και του είπε:

«Με εντυπωσίασες με την κακή απόδοσή σου. Νόμιζα ότι μιλήσαμε, ότι με κατάλαβες. Πραγματικά είμαι στεναχωρημένος».



Η κερκίδα του αμφιλεγόμενου παίκτη ξέσπασε σε δάκρυα και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Ιωάννης είναι αυτός που αποχωρεί.

Ο ίδιος ο Ιωάννης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δύσκολη φάση το να φεύγεις από το MasterChef. Ο επόμενός μου στόχος ήταν η δεκάδα αλλά δεν τα κατάφερα, είμαι ευχαριστημένος για όσα έζησα και έμαθα, ευχαριστώ τους πάντες, για την ασφάλεια, την αγάπη, τη γνώση, την υπομονή, την ανοχή και στο τέλος πήρα το μεγαλύτερο βραβείο, όλα αυτά τα επίθετα που άκουσα. Μπορεί να είμαι παρεξηγήσιμος μπορεί να με θεωρούν κακό παιδί, εγώ κρατάω το αληθινός».


Στην τελική δεκάδα έμειναν οι: Λία, Ανούς, Διονύσης, Μαργαρίτα, Μαρία, Νίκος, Παναγιώτης, Τζιοβάνι, Στέφανος και Παύλος.

Πάντως, η αλήθεια για τον Ιωάννη φάνηκε στα tweets. Όλοι λάτρευαν να μισούν τον Ιωάννη, αλλά κανείς δεν πίστευε πως έπρεπε να αποχωρήσει σε αυτήν τη δοκιμασία.