Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει με μίνι: Όλοι θαυμάζουν τα αγαλματένια πόδια της

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει με μίνι: Όλοι θαυμάζουν τα αγαλματένια πόδια της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βγήκε για βόλτα με το πιο αποστομωτικό outfit.

Η Κατερίνα Καινούργιου προκαλεί πανικό στο πέρασμά της. Πολλά χρόνια τώρα είναι αγαπημένη προσωπικότητα στις προτιμήσεις του κοινού. Η εκπομπή της παρακολουθείται ευλαβικά από τους θαυμαστές της και η αγάπη τους είναι ορατή με κάθε ευκαιρία.

Μία ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram είναι πέρα από αρκετή για να το αποδείξει. Τη στιγμή που μιλάμε, η παρουσιάστρια έχει 800 χιλιάδες followers που αδημονούν για κάθε της νέο. Γι’ αυτό κι εκείνη κάνει ό,τι μπορεί για να τους κρατάει ενημερωμένους.

Πολύ συχνά, η Καινούργιου δημοσιεύει φωτογραφίες της με απίθανα looks. Σε αυτά, πέρα από το μοντέρνο και «φρέσκο» στυλ της, δε γίνεται να μην προσέξουμε και τις συγκλονιστικές της αναλογίες.

Άλλωστε, πρόκειται για μία γυναίκα που προσέχει πολύ το κορμί της. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει τη γυμναστική που κάνει. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι αυτή είναι σημαντικό μέρος της ζωής της.

Πριν από μερικές ώρες, ωστόσο, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μία δημοσίευση στην οποία ποζάρει με ένα σύνολο αποτελούμενο από μίνι φούστα. Εκείνη έδειχνε να απολαμβάνει τη βόλτα της στον ήλιο και εμείς μείναμε απλά να κοιτάζουμε τα «αγαλματένια» πόδια της.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.