Survivor:«Ο πατέρας του Τριαντάφυλλου σκοτώθηκε σε τροχαίο.Η μητέρα του δεν είναι σε καλή κατάσταση»

Survivor:«Ο πατέρας του Τριαντάφυλλου σκοτώθηκε σε τροχαίο.Η μητέρα του δεν είναι σε καλή κατάσταση»

Survivor: Φίλος του Τριαντάφυλλου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει ο τραγουδιστής όταν ο πατέρας του σκοτώθηκε σε τροχαίο αλλά αναφέρθηκε και στη μητέρα του που δεν είναι σε καλή κατάσταση με όλα όσα βλέπει να συμβαίνουν στο παιχνίδι.

Ο Μιχάλης Σαράντης, φίλος και συνεργάτης του Τριαντάφυλλου μίλησε στον αέρα του Happy Day και προέβη σε αποκαλύψεις για την οικογένειά του.

Αρχικά, ο Μιχάλης Σαράντης είπε:

«Ο Τριαντάφυλλος έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι. Έχει φάει μεγάλες καταπρακιές. Ο πατέρας του σκοτώθηκε όταν τον είδε να τραγουδάει για πρώτη φορά στη Ρόδο. Την πρώτη μέρα που τραγούδησε πήγε να τον δει ο πατέρας του και φεύγοντας σκοτώθηκε σε τροχαίο.»!

Και πρόσθεσε ο φίλος του Ντάφυ: « Το παιχνίδι το βλέπουν οι συγγενείς του. Έχω συχνή επικοινωνία με την αδερφή του και τον ξάδερφο του και ακούσει πως η μητέρα του δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Στενοχωριέται πάρα πολύ που βλέπει το παιδί της έτσι. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας χαρακτήρας που είτε τον αγαπάς πάρα πολύ, είτε δεν τον θες. Η μητέρα του το βλέπει, αλλά στενοχωριέται που βλέπει πως τον έχουν στο περιθώριο και κλαίει. Είναι άσχημο όλο αυτό για μια μητέρα…»!

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr