Ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και το Twitter τον δίκασε (photos)

Ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και το Twitter τον δίκασε (photos)

Show στο Survivor με πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο.

Οι νέες ομάδες άλλαξαν και πάλι τις ισορροπίες και τις κλίκες στο Survivor, το φετινό υπερ- ριάλιτι επιβίωσης. Ο Τριαντάφυλλος ήταν τραυματίας για μια ακόμα βραδιά και στο συμβούλιο του νησιού, έγινε η μεγάλη κωλοτούμπα από τον Ντάφυ.

Μπορεί σε όλα τα προηγούμενα συμβούλια, που ένιωθε να βάλλεται, ο Τριαντάφυλλος να θεωρούσε άδικη την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση με επιθέσεις κατά εκείνων που τον ψήφιζαν κατά καιρούς, όμως χτες βράδυ, ο Ντάφυ αποφάσισε να ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν.

Κι έτσι και έγινε! Ο τραγουδιστής είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά για πρώτη φορά, άκουσε από τους μεγάλους του πια συμμάχους στην κόκκινη ομάδα, να του πλέκεται το εγκώμιο.

Λόγια λατρείας για τον Ντάφυ εξέφρασε και η Ελευθερία Ελευθερία που από μπλε έγινε κόκκινη αλλά και ο Σάκης Κατσούλης.



Ο Σάκης προσπάθησε να παρουσιάσει στο κοινό έναν εντελώς διαφορετικό Τριαντάφυλλο τονίζοντας στην πρώτη του εβδομάδα ως κόκκινος πια παίκτης:

«Όταν ακούω κάποια πράγματα δεν βγάζω συμπέρασμα μέχρι να γνωρίσω κάποιον. Όταν μπήκα μου φάνηκε περίεργη η στάση που είχε η κόκκινη ομάδα και στο πρώτο και στο δεύτερο στάδιο. Είναι ένα μεγάλο παιδί, αυθόρμητος. Σήμερα με κοίταξε και μου είπε πρέπει να με ψηφίσεις, σε καταλαβαίνω. Η χημεία μας είναι έντονη και με έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Αν κάποιοι άνθρωποι ήξεραν να τον διαχειρίζονται λίγο καλύτερα, κατάλαβα ότι δεν τον πειράζει ότι θα ψηφιστεί, αλλά ο τρόπος», τόνισε ο Σάκης Κατσούλης.



«Ο Τριαντάφυλλος ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά για μένα. Δεν έχει καθόλου εγωισμό, έβαλε μπροστά την ομάδα. Θέλει να νικάει και να κερδίζει. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να το κάνω. Τον αγαπώ πολύ και δεν θα ήθελα να τον χάσω. Είναι ένας άνθρωπος που αξίζει πολλά και τον έχω πολύ ψηλά», είπε η Ελευθερία.

Αυτός που είχε εντελώς αντίθετη γνώμη ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος έκραξε την κλίκα Τριαντάφυλλου- Αλέξη Παππά και Ελευθερίας Ελευθερίου τονίζοντας πως Αλέξης και Ντάφι έχουν έρθει στο παιχνίδι για το ριάλιτι του θέματος και δεν τους θεωρεί Survivors.



Πάντως, ο κόσμος δίκασε τον Ντάφυ, και το κίνημα Ντάφυ φύγε, καλά κραττεί στο Twitter.