Δόξα και τιμή: 30 tweets που δόξασαν την Αγορίτσα στις Άγριες Μέλισσες

Δόξα και τιμή: 30 tweets που δόξασαν την Αγορίτσα στις Άγριες Μέλισσες

Σηκωθήκαμε όρθιες και την χειροκροτήσαμε.

Ακόμη ένα υπέροχο επεισόδιο παρακολουθήσαμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες με το Oscar ερμηνείας να πηγαίνει δικαιωματικά στην Αγορίτσα. Η Μαρία Αντουλινάκη που υποδύεται την Αγορίτσα στις Άγριες Μέλισσες βρίσκεται στο σπίτι των Σεβαστών από τότε που ήταν πιτσιρίκα.

Πρόσφατα είδαμε ένα επεισόδιο με flashback που μας γυρνούσε πίσω στο 1920, εκεί που ο Δούκας ακόμη ήταν παιδί. Εκεί είδαμε πρώτη φορά την Αγορίτσα να φροντίζει τη μητέρα του Σέργιου Σεβαστού του πρεσβύτερου. Τόσα χρόνια μέσα σε αυτό το σπίτι, έχει μεγαλώσει κι έχει φροντίσει παιδιά εγγόνια.

Εκείνη μεγάλωσε τον Δούκα, εκείνη μεγάλωσε τα παιδιά του, εκείνη φροντίζει σήμερα τον μικρό Σέργιο. Μια παρατήρηση του Νικηφόρου ωστόσο στο σημερινό επεισόδιο ήταν αρκετή για να την κάνει να ξεσπάσει και να του τα «ψάλλει». Η κατάσταση με τον μικρό που ζητά συνεχώς τη μητέρα του (aka Ασημίνα) έχει φτάσει στο απροχώρητο και η Αγορίτσα σήμερα είχε τον καλύτερο μονόλογο ever.

Η «φωνή της λογικής» τα είπε για τα καλά στον Νικηφόρο και όπως ήταν λογικό το Twitter την αποθέωσε. Η Αγορίτσα εξέφρασε όλο το Twitter και είπε στον Νικηφόρο αυτά ακριβώς που όλοι σκεφτόμαστε και δεν μπορούμε να του πούμε.

Στη gallery θα δεις όλα τα tweets που δόξασαν τη Μαρία Αντουλινάκη στο σημερινό επεισόδιο.