Ξεσπά η Khloe Kardashian: Έκλεισε τα στόματα των haters δείχνοντας μας το σώμα της live

Ξεσπά η Khloe Kardashian: Έκλεισε τα στόματα των haters δείχνοντας μας το σώμα της live

To video που ανέβασε και σφράγισε τα στόματα των haters.

Η εβδομάδα αυτή δεν ξεκίνησε πολύ καλά για την Khloe Kardashian, αφού έπειτα από λάθος της ομάδας της ανέβηκε χωρίς έγκριση μια φωτογραφία της, η οποία δεν είχε υποστεί καμία απολύτως επεξεργασία. Όπως αντιλαμβάνεσαι επικράτησε ο απόλυτος χαμός στο διαδίκτυο και παρά το γεγονός πως η φωτογραφία κατέβηκε άμεσα το reddit πρόλαβε να διατηρήσει print screen της photo, με αποτέλεσμα αυτή να βρίσκεται ακόμη online.

Αυτό φυσικά δημιούργησε μια ταραχή στα social media αφού όλοι μιλούσαν για επεξεργασμένες φωτογραφίες και διαστρέβλωση της αλήθειας χρησιμοποιώντας εφαρμογές κ.ο.κ. Αυτό λοιπόν έκανε πυρ και μανία τη διάσημη τηλεπερσόνα η οποία αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Σε ένα σύντομο live βίντεο που ανέβασε στο account της έδειξε στους haters, το πραγματικό της σώμα, χωρίς ρετούς και επεξεργασία, κλείνοντας παράλληλα τα στόματα των επικριτών και των haters της.

Ενώ πολλοί πίστευαν ότι η φωτογραφία κατέβηκε επειδή δεν άλλαξε την επωνυμία Kardashian, αποκαλύφθηκε ότι η εν λόγω φωτογραφία κατέβηκε επειδή ήταν ιδιωτική στιγμή. Για να κλείσει λοιπόν τα στόματα των haters, η Khloe έκανε live στα social με την αδελφή της Kim για να δείξει πώς φαίνεται το σώμα της σε σύγκριση με την εν λόγω φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CNYx3foBjsa

«Γεια παιδιά, αυτή είμαι εγώ και το σώμα μου αρετουσάριστο και άφιλτρο. Η φωτογραφία που ανέβηκε αυτήν την εβδομάδα ήταν όμορφη. Αλλά ούσα κάποια που παλεύει με την εικόνα του σώματός της μια ολόκληρη ζωή, όταν κάποιος βγάζει μια φωτογραφία που δεν σε κολακεύει με κακό φωτισμό ή δεν δείχνει το σώμα σου όπως πραγματικά είναι μετά την τόση γυμναστική, και μετά τη μοιράζεται με τον κόσμο, έχεις κάθε δικαίωμα να ζητήσεις την απόσυρσή της, ανεξαρτήτως του ποια είσαι.

Στην πραγματικότητα, η πίεση, η συνεχής γελοιοποίηση και η κρίση ολόκληρη τη ζωή μου για να είμαι τέλεια και για να ανταποκριθώ στα πρότυπα του άλλου για το πώς θα έπρεπε να είμαι ήταν πάρα πολύ για να το αντέξω. “Η Khloe είναι η χοντρή αδερφή”. “H Khloe είναι η άσχημη αδερφή”. “Ο μπαμπάς της δεν είναι ο πραγματικός γιατί δεν μοιάζουν καθόλου”. “Ο μόνος τρόπος για να χάσει κιλά είναι με χειρουργείο”. Να συνεχίσω;».

Έγραφε η Khloe σε notes που δημοσίευσε στο account της. Δες το βίντεο και τι άλλο είπε παρακάτω.DPG Network