Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής έμαθε την αλήθεια για τον φόνο και στο Twitter έγινε χαμός

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής έμαθε την αλήθεια για τον φόνο και στο Twitter έγινε χαμός

Πόσα βραβεία να δώσουμε πια σε αυτόν τον άνθρωπο;

Ακόμη μια Δευτέρα πέρασε κι εμείς φυσικά περιμέναμε με αγωνία να νυχτώσει και να συντονιστούμε μετά από τρεις μέρες και πάλι για Άγριες Μέλισσες. Ένα επεισόδιο που περιμέναμε από το βράδυ της Πέμπτης, τη στιγμή που ο Νικηφόρος πέταξε τη βόμβα στον Κωνσταντή σχετικά με το ποιος σκότωσε πραγματικά τον αδερφό τους. Φυσικά το επεισόδιο εκεί τελείωσε και περιμέναμε το σημερινό για να δούμε την αντίδραση του.

Έχουμε ακούσει κι έχουμε διαβάσει από τα spoilers που δίνει ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, πως Κωνσταντής και Δρόσω χωρίζουν μόλις εκείνος μαθαίνει την αλήθεια, όμως τα συναισθήματα και η αγάπη που της έχει δεν μπορούν να τον κρατήσουν μακριά της.

Ο Γιάννης Κουκουράκης έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του σήμερα και αυτό φάνηκε σε όλες τις σκηνές που είχε σήμερα. Η αντίδρασή του στο άκουσμα του βιασμού από το στόμα του Νικηφόρου ήταν η αναμενόμενη και πραγματικά οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν το κάτι άλλο. Κορυφαία όλων, στην οποία και πραγματικά τον θαυμάσαμε δεν ήταν άλλη από αυτή με τον Μιλτιάδη στο νεκροταφείο.

Ο Κωνσταντής στον τάφο του Σέργιου θυμόταν το βράδυ του γάμου του με την Ελένη και τα λόγια που εκείνος είχε πει περί χαρεμιού, και από την άλλη ο Μιλτιάδης στον τάφο του Γιάννου. Μια υπέροχη σκηνή και δύο καταπληκτικές ερμηνείες από Γιώργο Γάλλο και Γιάννη Κουκουράκη έκαναν το Twitter να τρελαθεί, ενώ το κοινό δεν σταμάτησε να σχολιάζει λεπτό τον Κωνσταντή.

Το επεισόδιο φυσικά τελείωσε στη σκηνή που περιμέναμε να δούμε όλο το βράδυ. Στον δακρυσμένο Κωνσταντή να ρωτά τη Δρόσω που έγινε το «κακό». Μπορεί τη συνέχεια να τη δούμε το βράδυ, όμως το χθεσινό επεισόδιο ανήκει δικαιωματικά στον Κωνσταντή.

Δες στη gallery όσα σχολίασαν.