MasterChef: Επιβεβαιώθηκε το Spoiler! Ξανά στο παιχνίδι η Μαρίνα και το Twitter αντέδρασε (photos)

Sabine Camhi
MasterChef: Επιβεβαιώθηκε το Spoiler! Ξανά στο παιχνίδι η Μαρίνα και το Twitter αντέδρασε (photos)

Μονομαχίες στο σημερινό επεισόδιο!

Η διαδικασία επιστροφής παικτών που αποχώρησαν από τον φετινό διαγωνισμό συνεχίζεται, μία ημέρα αφότου η Μαργαρίτα Νικολαΐδη άρπαξε τη λευκή ποδιά και επέστρεψε με δόξα και τιμή στο «MasterChef 5».

Η παίκτρια είχε αποχωρήσει την προηγούμενη εβδομάδα μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με το που ακούστηκε το όνομά της, οι συμπαίκτες της ενθουσιάστηκαν!

Οι έξι «εισβολείς», Ιωάννης Αυλωνίτης, Αντώνης Μητρόπουλος, Μαρίνα Ντεμολλάι, Νίκος Σκορδάκης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία για να κερδίσουν την είσοδο τους στον διαγωνισμό. Σήμερα το βράδυ, έξι μαχαίρια με αριθμούς βρέθηκαν μπροστά στους πρώην συμπαίκτες. Έπρεπε να επιλέξει ένα ο καθένας με αριθμό, καθώς και τον παίκτη από εκείνους που βρίσκονται στον εξώστη.

Τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν είναι τα εξής:

Νίκος με Λία, Μαρίνα με Μαρία, Αλέξανδρος με Παναγιώτη, Ιωάννης με Στέφανο, Αντώνης με Ανούς, Κωνσταντίνα με Παύλο.


https://www.instagram.com/p/CNnig_eqh95

Όσοι φορούν τη λευκή ποδιά, οι παλιοί παίκτες δηλαδή, είχαν 10 λεπτά να επιλέξουν το υλικά της επιλογής τους και τον χρόνο που θα μαγειρέψουν. Τα πρώτα τρία ζευγάρια είναι αυτά που διαγωνίζονται αρχικά, με την καλύτερη προσπάθεια από το κάθε ζευγάρι να συνεχίζει στον διαγωνισμό.

Στο πρώτο ζευγάρι, την Λία και το Νίκο, οι κριτές έκριναν πως το πιάτο της Λίας ήταν το καλύτερο αφού το χοιρινό του Νίκου ήταν ωμό. Έτσι, η Λία παραμένει στον διαγωνισμό, ενώ στον Νίκο έδωσαν άλλη μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδο του στην κουζίνα του MasterChef.

Στο δεύτερο ζευγάρι, οι κριτές έκριναν πως η Μαρίνα είχε ένα ελαφρώς καλύτερο πιάτο. Έτσι, η Μαρία θα πρέπει να διεκδικήσει την παραμονή της στον διαγωνισμό, ενώ η Μαρίνα επιστρέφει.

Στο τελευταίο ζευγάρι, οι κριτές έκριναν πως και οι δύο προσπάθειες ήταν εξαιρετικές, αλλά ο Παναγιώτης είχε την καλύτερη και έτσι μένει στον διαγωνισμό ενώ ο Αλέξανδρος, θα έχει μία τελευταία ευκαιρία για να εξασφαλίσει την επιστροφή του στο σπίτι.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις μερικά στιγμιότυπα από το σημερινό επεισόδιο, αλλά και ορισμένα tweets που δεν μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε…