Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της η Νατάσα Παζαΐτη μέσα στην καραντίνα (photos)

Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της η Νατάσα Παζαΐτη μέσα στην καραντίνα (photos)

Η διακεκριμένη χειρουργός έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της, έχοντας δίπλα της την οικογένειά της.

Τα 55 της έκλεισε χθες η Νατάσα Παζαΐτη και το ανακοίνωσε με ένα instagram post στο προσωπικό της account. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η διακεκριμένη χειρουργός μαστού, επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της σπίτι της, μαζί με τους αγαπημένους της ανθρώπους, καθώς η καραντίνα είναι ακόμα σε ισχύ.

Η Νατάσα Παζαϊτη ανέβασε χθες μια φωτογραφία στο Instagram η οποία τη δείχνει να βρίσκεται μπροστά στα αναμένα κεράκια της τούρτας της και να χαμογελά πλατιά από χαρά. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram την όμορφη προσωπική της αυτή στιγμή και όπως ήταν αναμενόμενο όλοι έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα.

Η Νατάσα Παζαΐτη έγραψε συγκεκριμένα δίπλα από την εικόνα:

«Αφήνω πίσω μου μόνο τις πίκρες. Και παίρνω όλες τις λύπες και τις χαρές των χρόνων που πέρασαν για να στολίσουν τα χρόνια που έρχονται».

Η γνωστή γιατρός τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά ενεργή στα social media, προβάλλοντας όμως μόνο τη δουλειά της. Έχοντας αφιερωθεί στην ογκολογία και συγκεκριμένα στις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, η κυρία Παζαϊτη αποφεύγει να κάνει δηλώσεις και να δίνει συνεντεύξεις όλα αυτά τα χρόνια. Να θυμίσουμε πως η πρώτη της συνέντευξη δόθηκε πριν από λίγο καιρό στο Queen.gr και στη Νατάσσα Σιδηροκαστρίου, μια συγκινητική εξομολόγηση από καρδιάς για όλες εκείνες τις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο του μαστού.

Πέρσι η Νατάσα Παζαϊτη -ανήμερα των γενεθλίων της- είχε ανεβάσει μια φωτογραφία που ήταν περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της: τον σύζυγός της και πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, τον γιο της Αλέξανδρο και την κόρη της Αλίκη.


Μάλιστα, σε εκείνη τη φωτογραφία, εντύπωση είχε κάνει ο εμφανώς αδυνατισμένος Κώστας Καραμανλής, ο οποίος φαίνεται πως απολάμβανε τις στιγμές αυτές δίπλα στην οικογένειά του, κάτι που μαρτυρούσε τότε και το αξύριστο look του.



Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί...