Οι δύο παίκτες του MasterChef 5 που αποχώρησαν έγιναν κολλητοί: Δες τα σχόλια

Οι δύο παίκτες του MasterChef 5 που αποχώρησαν έγιναν κολλητοί: Δες τα σχόλια

Βγήκαν από το MasterChef 5 και έγιναν κολλητοί.

Είναι δύο παίκτες που αποχώρησαν οριστικά από το MasterChef 5 και που τα κορίτσια που παρακολουθούν το ριάλιτι μαγειρικής, μαγεύτηκαν από τη γοητεία τους.

Ο λόγος για τον Στέφανο και τον Αντώνη που βρέθηκαν οριστικά εκτός MasterChef. Ο μεν Αντώνης δεν κατάφερε να αξιοποιήσει όπως θα ήθελε τη δεύτερη ευκαιρία στο ριάλιτι μαγειρικής και ο Στέφανος έχασε τη θέση του πριν δύο ημέρες και ενώ είχε καταφέρει να φτάσει στους εννιά του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Στέφανος αποχαιρέτησε το MasterChef από το Instagram πριν δύο ημέρες γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω πως τώρα βρίσκομαι στο σπίτι ... η πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου μακράν το @masterchefgr».

Από την άλλη, ο Αντώνης Μητρόπουλος αποχαιρέτησε για δεύτερη φορά τους fans φεύγοντας και γράφοντας στο Instagram χαρακτηριστικά:

«Το μαγειρικό ταξίδι του @masterchefgr πραγματικά τελείωσε αυτή τη φορά..!!ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη όλους σας σημαίνει πολλά για μένα..για ακόμα μια φορά ευχαριστώ και την υπέροχη παραγωγή και τους ανθρώπους που δουλεύουν!!Ψυχουλα is out»!

Σε ένα ενδιαφέρον μάλιστα q+a, ο Στέφανος αποκάλυψε τη σχέση που έχει πια με τον Αντώνη.



Τα δύο αγόρια έχουν αναπτύξει μια φιλία μετά το παιχνίδι και όλα δείχνουν πως θα συνεργαστούν. Σε απάντηση που έδωσε ο Στέφανος, εξήγησε πόσο εκτιμά τον Αντώνη και μας προετοίμασε για τα πράγματα που θα κάνουν μαζί.

Και όχι μόνο.