MasterChef: Ποιος κέρδισε σήμερα τη νέα δοκιμασία

Sabine Camhi
MasterChef: Ποιος κέρδισε σήμερα τη νέα δοκιμασία

Τεστ δημιουργικότητας με έναν νικητή και τρείς «χαμένους» είχε το σημερινό επεισόδιο!

Μόλις πριν μια εβδομάδα είδαμε 10 παίκτες να μπαίνουν ξανά στη κουζίνα του «MasterChef» και να μαγειρεύουν με όλη τους την ψυχή. Μετά τις επιστροφές των τεσσάρων παικτών, ξανά 12 είναι οι παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του στο MasterChef 5 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Η τελική λοιπόν 12άδα του MasterChef 5 διαμορφώθηκε ως εξής: Αλέξανδρος, Ανούς, Διονύσης, Ιωάννης, Λία, Μαργαρίτα, Μαρία, Μαρίνα, Νίκος, Παναγιώτης, Παύλος, Τζιοβάνι.

Σήμερα το βράδυ, οι παίκτες του MasterChef 5 ρίχτηκαν στη μαγειρική μάχη με ένα Mystery Box, που θυμίζει τη φοιτητική ζωή. Οι φιλόδοξοι μάγειρες έχουν συνολικά 45 λεπτά για να φτιάξουν ένα πιάτο.

Οι προσπάθειες που εντυπωσίασαν τους τρεις chef κριτές ήταν αυτές του Τζιοβάνι, της Ανούς και της Λίας, με την τελευταία να νικάει τελικά την μάχη και να έχει τα πλεονεκτήματα για το τεστ δημιουργικότητας, και να διεκδικεί την πλέον διαθέσιμη κάρτα ασυλίας.



Το πρώτο της πλεονέκτημα στο τεστ δημιουργικότητας που ακολουθεί είναι πως πρέπει να μοιράσει δύο χρόνους, 60 λεπτά και 90 λεπτά, και να αποφασίσει αν θα μαγειρέψει η όχι. Το ζητούμενο: ένα μενού με ορεκτικό, κυρίως και γλυκό σε τρεις κουταλιές. Η Λία αποφάσισε να μην μαγειρέψει και μοίρασε τα 90 λεπτά στους αγαπημένους της στους πρώτους τρεις πάγκους.

Στο αυριανό επεισόδιο θα μάθουμε ποιος είχε το καλύτερο και ποιος το χειρότερο πιάτο στο τεστ δημιουργικότητας.