Ο Aλέξανδρος και ο Παύλος γλίτωσαν την αποχώρηση: ποιος βγήκε εκτός MasterChef 5

Sabine Camhi
Ο Aλέξανδρος και ο Παύλος γλίτωσαν την αποχώρηση: ποιος βγήκε εκτός MasterChef 5

Η μέρα κλείνει με μία ακόμα μαύρη ποδιά να μένει πάνω στον πάγκο της κουζίνας του MasterChef 5!

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο η Λία Μακροστεργίου ήταν η νικήτρια του Mystery Box, κάτι που της έδωσε κάποια πλεονεκτήματα. Η ίδια είχε το δικαίωμα να επιλέξει αν θα μαγειρέψει ή όχι στο Τεστ Δημιουργικότητας και να μοιράσει χρόνους στους υπόλοιπους μάγειρες είτε μία ώρα είτε μιάμιση. Τελικά επέλεξε να μην μαγειρέψει και έτσι ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη που εξασφάλισε την είσοδο της στην τελική 11αδα του MasterChef 5.

Σήμερα λοιπόν, Τρίτη 20/4, ήρθε η πρώτη μέρα αποχώρησης μετά τις επιστροφές των παικτών στο MasterChef 5. Πρώτα όμως, θα μάθουμε ποιος ή ποια θριάμβεψε στο Τεστ Δημιουργικότητας και κέρδισε την Κάρτα Ασυλίας, αλλά και τα πλεονεκτήματα που παρέχει.

Οι κριτές κάλεσαν μπροστά τους Διονύση και Νίκο, οι οποίοι είχαν εξαιρετικά πιάτα. Όμως τελικά η προσπάθεια που κέρδισε την κάρτα ασυλίας και τα πλεονεκτήματα στην ομαδική που θα ακολουθήσει ήταν του Διονύση.


https://www.instagram.com/p/CN5bPDqq7tW

Στην συνέχεια οι κριτές ανακοίνωσαν ποιοι ήταν οι παίκτες με την χειρότερη προσπάθεια στο τεστ δημιουργικότητας. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Αλέξανδρος. Ο δεύτερος και ο τρίτος υποψήφιος ήταν η Ανούς και η Μαρία. Ωστόσο, αυτή η τριάδα δεν έμεινε η ίδια για πολύ. Ο Διονύσης αποφάσισε φυσικά να κάνει χρίση της κάρτας ασυλίας και να «σώσει» την Ανούς. Έτσι, αυτός που κατέβηκε από τον εξώστη ήταν ο Παύλος.


https://www.instagram.com/p/CN5c3hJKVJN

Αυτοί οι τρεις παίκτες κλήθηκαν στην συνέχεια να αντιγράψουν ένα δύσκολο πιάτο του chef Νίκου Παπαστεργίου μέσα σε 75 λεπτά.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποιος από τους τρεις αποχώρησε.