Άγριες Μέλισσες: Μία κίνηση του Νικηφόρου «έβαλε» φωτιά στο Twitter

Άγριες Μέλισσες: Μία κίνηση του Νικηφόρου «έβαλε» φωτιά στο Twitter

Ρουά ματ από τον Νικηφόρο με μια εντελώς απρόσμενη σκηνή.

Ακόμη ένα επεισόδιο ολοκληρώθηκε στις Άγριες Μέλισσες εχθές το βράδυ, και η αλήθεια είναι πως ό,τι είδαμε δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να κλείσει με αυτόν τον τρόπο. Για αρκετή ώρα το επεισόδιο δεν μας έδωσε κάτι πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό να ασχοληθούμε, μέχρι τη στιγμή που είδαμε τη συνάντηση Νικηφόρου-Ασημίνας και Δρόσως-Κωνσταντή.

Ο Νικηφόρος έκανε μια απρόσμενη πρόταση στην Ασημίνα και ο Κωνσταντής έκανε για ακόμη μια φορά ερωτική εξομολόγηση στη Δρόσω και σφράγισαν τη σκηνή τους με ένα υπέροχο φιλί. Και αυτές ήταν οι δύο καλύτερες σκηνές του επεισοδίου μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύαμε μέχρι να δούμε την τελευταία σκηνή του επεισοδίου. Ο Νικηφόρος έπαιξε το τελευταίο του χαρτί και με ένα ρουά ματ μας άφησε άφωνες και μέσα στην αγωνία για το αυριανό επεισόδιο. Είναι νόμος άλλωστε πως τις Πέμπτες έχει πάντα το πιο δυνατό επεισόδιο της εβδομάδας.

Τι έγινε όμως; Από την Τρίτη βλέπουμε τα χωράφια που ζητάει πίσω ο Δούκας να πηγαίνουν από χέρια σε χέρια. Δύο φορές τα έδωσε στον Κωνσταντή, όμως εκείνος αρνήθηκε και τις δύο φορές. Η Πηνελόπη δεν ρωτήθηκε, αλλά μόνη της απάντησε πως ούτε εκείνη τα θέλει.

Και κάπως έτσι ο Νικηφόρος πέρασε στο plan B. Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου ο Νικηφόρος ζήτησε να μιλήσει με τον Μιλτιάδη. Και η αλήθεια είναι πως αυτό που έγινε δεν το είχαμε δει να έρχεται.

Με μια υπογραφή, ο Μιλτιάδης θα αποκτήσει τα χωράφια του Νικηφόρου. Το 53% της πατρικής περιουσίας που τόσα χρόνια του στέρησε ο Δούκας είναι πλέον στα χέρια του, και το Twitter απλά «ουρλιάζει».

Τρίτο στα trending ήταν το hashtag #AgriesMelisses με περισσότερα από 4,500 σχόλια. Εμείς συγκεντρώσαμε 29 από αυτά και θα τα δεις στη gallery παρακάτω.