Καράβας και Εμμάνουελ σε κοινή εντυπωσιακή φωτογράφιση μετά το GNTM (photos)

Καράβας και Εμμάνουελ σε κοινή εντυπωσιακή φωτογράφιση μετά το GNTM (photos)

Μετά το GNTM συναντιούνται ξανά!

Αναμφισβήτητα αυτή ήταν η χρονιά του. Εμφανίστηκε ως coach στο GNTM, στη θέση της Ζενεβιέβ Μαζαρί, και έσκισε!

Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα ο οποίος, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης αυτή την περίοδο. Έχοντας πλούσιο βιογραφικό στο χώρο του modeling, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, στον φετινό κύκλο του reality μόδας του Star, και από τότε το ελληνικό κοινό τον αγάπησε! Θεωρείται μάλιστα ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας στον χώρο της μόδας.

Μετά το GNTM ήρθε η στιγμή να υπογράψει τη δική του σειρά ρούχων και όπως μπορούμε να δούμε από το αποτέλεσμα, είναι κάτι που του ταιριάζει πολύ! Ο Γιώργος Καράβας, λάνσαρε τη νέα του συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι και η έκπληξη δεν ήταν μόνο τα ρούχα αλλά και η συνεργασία του μ΄ένα αγαπημενό του πρόσωπο από το GNTM.

Η ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή καμπάνια της νέας συλλογής του γνωστού coach του GNTM, φιλοξενεί τον Εμμάνουελ, ένα μοντέλο που ξεχώρισε μέσα από το τηλεπαιχνίδι του Star. Όπως θα δεις στη gallery που ακολουθεί, η επιλογή του Εμμάνουελ ως μοντέλο στην καμπάνια ταιριάζει απόλυτα στη συλλογή. Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει περίτρανα πως ο γοητευτικός coach βοηθά τους «μαθητές» του σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά...