Ο γιος του Johnny Depp μεγάλωσε και είναι ίδιος ο κούκλος ο μπαμπάς του(photos)

Ο γιος του Johnny Depp μεγάλωσε και είναι ίδιος ο κούκλος ο μπαμπάς του(photos)

Κι όμως, στη νέα φωτογραφία θα διαπιστώσεις πως είναι ολόιδιοι!

Πρέπει να παραδεχτείς πως ο Johnny Depp ήταν και είναι ένας αρκετά γοητευτικό άντρας. Ο νεαρός γιος του ηθοποιού φαίνεται πως είχε να μοιάσει και μάλιστα στην πρόσφατη φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media θα διαπιστώσεις πως είναι ολόιδιοι, πραγματικά σαν δυο σταγόνες νερού.

Ο Jack Depp είναι πλέον 19 χρονών και είναι ο γιος της πρώην συντρόφου του Johnny, Vanessa Paradis.

Όσον αφορά την ομοιότητα μπαμπά και γιού; Σε πρόσφατη φωτογραφία του φαίνεται μέσα σε ένα λιβάδι, φορώντας ένα κίτρινο μπλουζάκι και έχοντας τα μαλλιά του πιασμένα και οι θαυμαστές τόνισαν πως θυμίζει τον 20χρονo Johnny.

Εκείνο που κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει είναι η ομοιότητα, τόσο στο στιλ, όσο και σta χαρακτηριστικά τους. Έχουν τα ίδια καστανά μάτια, με σχεδόν ίδιο σχήμα. Τα ζυγωματικά του μοιάζουν με της μαμάς του, ωστόσο κατά βάση θυμίζει τον νεαρό αστέρα του Hollywood.

Πάντως, σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως και η 21χρονη Lily- Rose Depp, η αδερφή του, μοιάζει και στους δύο γονείς της. Η πανέμορφη Lily είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας μιας και είναι brand ambassador της Chanel, ενώ ο αδερφός της έχει αποφασίσει να μείνει κρατήσει απόσταση από τα κοινά.



Δες περισσότερα στη gallery.