Kim Kardashian: Η συλλογή των παιδιών της έκανε έξαλλους τους fans της (photos)

Kim Kardashian: Η συλλογή των παιδιών της έκανε έξαλλους τους fans της (photos)

Τα παιδιά της έχουν όλα όσα ονειρεύεται κάθε...ενήλικας. Δες τι εννοούμε.

Αυτά βλέπουν οι fans της Kim Kardashian και την αγαπούν να την μισούν! Μμμ, δεν είναι δόκιμη η έκφραση θα μας πεις αλλά αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Κάθε post ή story της αποσπά χιλιάδες likes αλλά και σχόλια (τα οποία πολλές φορές δεν είναι κολακευτικά για την ίδια και τη χλιδάτη ζωή που κάνει). Δεν είναι μυστικό ότι η Kim Kardashian (αλλά και η οικογένειά της) ζουν σαν βασιλιάδες. Μετά από 15 χρόνια στην τηλεόραση και έχοντας γίνει οι πιο πλούσιες Αμερικανίδες, μπορούν να έχουν ό,τι θέλουν. Μπορεί να μην είναι αρκετό αλλά ναι, το ότι τα δολάρια ρέουν άφθονα για τις αδερφές Kardashian-Jenner είναι κάτι που δεν κρύβεται.

Και μπορεί να έχουμε δει ουκ ολίγες φορές τη συλλογή με τα αμάξια της Kim, αλλά πρώτη φορά βλέπουμε τη συλλογή των αμαξιών που έχουν τα παιδιά της. Ναι, καλά διάβασες. Υπάρχει ένα γκαράζ στη βίλα της διάσημης Αμερικανίδας, που φιλοξενεί ΜΟΝΟ τα αμάξια των παιδιών της. Και μη νομίζεις πως μιλάμε για ψεύτικα αμάξια για παιδιά, αλλά πρόκειται για πανάκριβα μηχανοκίνητα που -όπως θα δεις στις φωτογραφίες- θα ζήλευε κάθε ενήλικας.

Το Σάββατο, 24 Απριλίου, η star του «Keeping Up With the Kardashians» ανέβασε στο Instagram για να μοιραστεί με τους fans της την εντυπωσιακή και τεράστια συλλογή αυτοκινήτων των μικρών παιδιών της. Η υπερήφανη μαμά έγραψε απλώς το πού βρίσκεται, στην εικόνα που ανέβασε στο Instagram, και όπως μπορείς να καταλάβεις, αυτή η σειρά πολυτελών μοντέλων ήταν η μαχαιριά στην καρδιά για τους χιλιάδες fans της.

Δες την ανάρτηση...