Θυμάσαι τη Μαίρη Συνατσάκη το 2009; Η φωτογραφία που θα σε ξαφνιάσει

Θυμάσαι τη Μαίρη Συνατσάκη το 2009; Η φωτογραφία που θα σε ξαφνιάσει

Κι όμως η Μαίρη ήταν κάπως έτσι πριν από 12 χρόνια.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της γενιάς της και μία κοπέλα που έχει τρομερή απήχηση στους teens και όχι μόνο. Διαθέτει ένα από τα πιο στυλάτα account στο Instagram και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να μην της κάνουμε like κάθε φορά που βλέπουμε να ανανεώνει το προφίλ της.

Κάθε τόσο κάνει στο προφίλ αυτό το Q&A που κάνουν όλοι, αλλά με φωτογραφίες. Οι fans της, της ζητούν να ανεβάσει μια φωτογραφία από μια συγκεκριμένη ημερομηνία που μπορεί να υπάρχει στο κινητό της, από μια ευτυχισμένη της στιγμή, από τότε που ήταν παιδί κ.ο.κ. Κάπως έτσι λοιπόν συνέβη και το throwback για το οποίο μιλάμε σήμερα εδώ.

Κάποιος fan της ζήτησε να ανεβάσει φωτογραφία από τότε που ήταν φοιτήτρια κι εκείνη το έκανε. Τι κι αν έπρεπε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω 12 χρόνια, η Μαίρη Συνατσάκη μας έδειξε φωτογραφία της από τα φοιτητικά της χρόνια και σε καμία περίπτωση δεν θα λέγαμε πως η παρουσιάστρια έχει αλλάξει τρομακτικά.

Σίγουρα έχει μεγαλώσει, σίγουρα έχει αλλάξει πια χρώμα μαλλιών, όμως όσο και αν την κοιτάζεις είναι ο ίδιος άνθρωπος. Απλά μικρότερη σε ηλικία, αφού το 2009 ήταν 24 ετών. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τη φωτογραφία της, αν δεν την είδες στα story της, και εκεί θα μας πεις αν έχει αλλάξει και πόσο.