Άγριες Μέλισσες: Το βίντεο από τα παρασκήνια που έγινε viral

Άγριες Μέλισσες: Το βίντεο από τα παρασκήνια που έγινε viral

Δύο μέρες ακόμη μέχρι το καινούργιο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών.

Μία εβδομάδα πέρασε χωρίς καινούργιο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες και ακόμη μένουν δύο ημέρες μέχρι τη Δευτέρα που θα το δούμε ξανά να προβάλλεται στις οθόνες μας. Δεν θα σου το κρύψουμε μια στέρηση την έχουμε πάθει και ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα ακούσουμε τους πρώτους στίχους από τη φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου.

Μέχρι τότε απλά χαζεύουμε τα Instagram accounts των αγαπημένων μας ηθοποιών και βλέπουμε παλιά επεισόδια που μας στιγμάτισαν. Μπορεί εμείς να μη βλέπουμε καινούργια επεισόδια αυτές τις μέρες, όμως οι ηθοποιοί εξακολουθούν να βρίσκονται στα γυρίσματα της σειράς. Μην ξεχνάς άλλωστε πως σε περίπου έναν μήνα θα ρίξει αυλαία ο δεύτερος κύκλος, επομένως τα γυρίσματα είναι εντατικά.

Μάλιστα ένα από τους ηθοποιούς ανέβασε ένα βίντεο από τα παρασκήνια, το οποίο αφενός μας γέμισε νοσταλγία, αφετέρου μας έκανε να γελάσουμε αρκετά. Και εξηγούμε αμέσως τι εννοούμε. Ο Γιάννης Βασιλώττος ή Μπάμπης Βαμβακάς αν προτιμάς ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα με τους συμπρωταγωνιστές του.

Συνήθως τον βλέπουμε μαζί με τον χωροφύλακα, Άγγελο Φαναριώτη, το σημερινό story όμως ήταν «οικογενειακή υπόθεση».

Όπως θα δεις και παρακάτω, ο Γιάννης Βασιλώττος ή Μπάμπης, είναι στο story μαζί με την Αμαλία Καβάλη (Ουρανία) και έχουν έναν επικό διάλογο, τον οποίο σίγουρα δεν θα δούμε στην τηλεοπτική μας οθόνη.

Δες το παρακάτω.