Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στην Times Square και η αδερφή της το πανηγύρισε

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στην Times Square και η αδερφή της το πανηγύρισε

Το story που ανέβασε η αδερφή της στα social media.

Την Ελένη Φουρέιρα την αγαπάμε. Το ταλέντο της είναι αστείρευτο και κάθε φορά μας δίνει ακόμη έναν λόγο για να την λατρεύουμε και να τη θαυμάζουμε. Από τη συμμετοχή της στη Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο το 2018 και έπειτα η καριέρα της εκτοξεύθηκε στα ύψη και η μία διάκριση διαδέχονταν την άλλη.

Φέτος, και αφού ακόμη δεν γίνονται συναυλίες και τα νυχτερινά κέντρα δεν είναι ανοιχτά λόγω της πανδημίας, την απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της παρουσιάστριας στο μουσικό reality House of Fame. Κάθε της εμφάνιση κόβει την ανάσα, και η Ελένη Φουρέιρα γίνεται viral στα social media.

Αυτή τη φορά έγινε viral για ακόμη μια φορά και όχι μόνο στην Ελλάδα. Ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμα πρόσθεσε στο βογραφικό της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς έγινε η πρώτη εκπρόσωπος της ελληνικής μουσικής σκηνής που μπήκε σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Η νέα της διάκριση προέκυψε καθώς, η μοναδική show woman έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, με θέμα την ισότητα των δύο φύλων. Στην καμπάνια αυτή συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify για την οποία μας ενημέρωσε με story της η ίδια η Ελένη μέσα από το account της πριν από δύο ημέρες.



Την είδηση έκανε γνωστή η δισκογραφική της τραγουδίστριας Panik Records με story στο Instagram. Η Ελένη Φουρέιρα συμμετέχει στην playlist αυτή με το τραγούδι «YAYO» που κυκλοφόρησε στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας από την Panik κατακτώντας τα charts, και μετρώντας πάνω από 2,2 εκατομμύρια streams και 6,6 εκατομμύρια views στο YouTube.



Η αδερφή της, Ιωάννα, πανηγύρισε για τη διάκριση της αδερφής της με τον δικό της τρόπο. Στο Instagram account της, ανέβασε τη φωτογραφία από την Times Square και τη συνόδευσε με το gif «proud of you» (περήφανη για εσέν), ενώ έγραψε και το caption «μη διαχειρίσιμο». Και πώς να διαχειριστείς κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια.