Ήβη Αδάμου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της και οι ευχές

Ήβη Αδάμου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της και οι ευχές

Μα πόσο πολύ μεγάλωσε αυτό το παιδάκι.

Ένα ακόμη Πάσχα περάσαμε φέτος διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα καλύτερο σε συνθήκες από πέρσι αφού επιτρεπόταν η επίσκεψη στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, πάντα τηρώντας τα μέτρα και φορώντας μάσκα. Σίγουρα όλοι θα προτιμούσαμε να είμαστε όπως παλιά όμως αυτό δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό.

Όλοι οι celebrities της ελληνικής showbiz γιόρτασαν το Πάσχα φέτος με τον δικό τους τρόπο και τα social media πλημμύρισαν με φωτογραφίες. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ήβη Αδάμου, η οποία ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφίες από τη δική τους ανάσταση με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την κόρη τους Ανατολή.

Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στο προφίλ της κι εκεί την είδαμε μαζί με τον αγαπημένο της και την κόρη τους να πηγαίνουν προς την εκκλησία. Το μήνυμα της ήταν πολύ αισιόδοξο, εμείς όμως εστιάσαμε όπως καταλαβαίνεις στη μικρή Ανατολή, που πια δεν είναι και τόσο μικρή.

«Εύχομαι ολόψυχα σε όλους Καλή Ανάσταση...με καρδιές και σπίτια πλημμυρισμένα από φως και αγάπη...στο τέλος της ημέρας κουράγιο είναι η οικογένεια και οι ισχυροί δεσμοί της...υγεία και χαμόγελα (που να φαίνονται)», έγραψε στο caption, ενώ παρατηρήσαμε και το hashtag #myanatoli.

Η Ανατολή είναι σχεδόν τριών χρονών σήμερα και πραγματικά έχει μεγαλώσει απίστευτα. Δεν είδαμε το πρόσωπό της στις φωτογραφίες, όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι πολύ κοριτσάκι για την ηλικία της και αυτό σίγουρα το έχει πάρει από τη μαμά της.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.